Takto může být váš ranní a večerní rituál péče o pleť jednoduchý
takto může být váš ranní a večerní rituál péče o pleť jednoduchý

Takto může být váš ranní a večerní rituál péče o pleť jednoduchý



Jenom si představte. Hlavní tajemství chutného, aromatického čaje spočívá ve vhodném množství a vysoké kvalitě pečlivě vybraných surovin, tedy čaje. Přesně tak je to i s každodenní péčí o pleť, protože téměř vše závisí na tom, jak čistými složkami a jakého původu svou pokožku čistíte, ošetřujete.

Starejte se o svou pleť tak, jako kdybyste se chystali na pití čaje

Důležité je i načasování, když se čajové lístky louhují velmi dlouho (navíc už není jedno ani to, při jakém stupni vody, závisí to na druhu čaje), snaha se obrátí proti nám, čaj může být nepříjemně a nezvratně hořký. I s činnostmi při péči o pleť se to dá snadno přehnat nebo pokazit. Očekávaný výsledek je v obou případech stejný, stav pokožky vašeho obličeje nebude určitě dosahovat toho, o čem jste snili a čeho byste mohli dosáhnout správnými kosmetickými přípravky.

Avšak nic není vryto do kamene. Asi neexistuje druh čaje, který chutná každému, měli byste si ho vybírat podle vlastní chuti a osobnosti. Jsou tací, kterým se více hodí trpkost zeleného čaje, zatímco ostatní upřednostňují černé čaje s intenzivní chutí nebo ovocné čaje s jemnou chutí, ale jsou i tací, kteří raději sáhnou po bylinkových čajích, protože na zmírnění svých potíží hledají přírodní řešení. Opravdoví fanoušci čaje nikdy neřeknou ne novému druhu čaje.

Zlaté pravidlo denní rutiny péče o pleť je stejné: vybírejte si podle typu své pokožky, podle svých kožních problémů a ve smyslu svých zásad, ale dejte prostor i své fantazii. Zažívejte dobrodružství, mějte odvahu vyzkoušet vzrušující inovace a novinky.

Moje tipy k vašemu lehkému rannímu a večernímu rituálu péče o pleť


  • Pouze přirozeně. Asi nemusím říkat, že vždy, když je to možné, (i) při péči o pleť si vyberte kosmetické přípravky s obsahem přírodních složek. S Mannami to budete mít snadné, na virtuálních poličkách můžete sáhnout kamkoliv, vždy se setkáte s nápady pramenícími z přírody.

  • Probuďte ráno svoji pokožku jemným čištěním. Jako součást ranního rituálu si očistěte pleť Mannou vhodnou k typu vaší pokožky. Máme tendenci zapomínat na ranní čištění pokožky, přičemž na čistém podkladu se lépe uplatní následující krok, sérum, potom i hydratační krém na obličej. V rámci čištění můžete bez obav použít i mýdlo, pokud je vámi zvolené vhodné i k čištění obličeje. Například Mýdlo z extra panenského olivového oleje je tak šetrné, že si jím můžete čistit obličej, i když je vaše pokožka suchá, citlivá. Na obličej můžete použít také Eben – čisticí mýdlo na obličej s aktivním uhlím. Jedinečné černé mýdlo obecně zlepšuje vzhled aknózní pokožky**, pokožku změkčuje a zmatňuje*, dobře pění*, jeho použití je snadné a pohodlné a snadno se smývá*.

*na základě čtyři týdny trvajícího výzkumu mezinárodně uznávané výzkumné laboratoře (při použití jednou denně) za účasti 25 žen (20 - 57 let) a jejich subjektivní zpětné vazby
**na základě čtyři týdny trvajícího výzkumu mezinárodně uznávané výzkumné laboratoře (při použití jednou denně) za účasti 25 žen (20 - 57 let)


  • Zkombinujte ranní hydrataci s vitalizací. Po vyčištění obličeje, ale ještě před nanesením denního hydratačního krému, vmasírujte do pokožky několik kapek séra, abyste zmírnili vlivy UV záření a přibývajícího věku. Mám hned dva nápady, jedním je Manna PRO COLLAGEN BOOSTER HEXAPEPTIDE-11 SERUM, které prokazatelně podporuje a přispívá ke tvorbě kolagenu v pokožce*, a které můžete bez obav zařadit do své rutiny péče o pleť již po dosažení 30 let, druhým je snadno vstřebatelné sérum Manna PRO BETAIN + TRI-MOLECULAR HYALURONIC ACID SERUM s obsahem kyseliny hyaluronové se třemi různými molekulárními hmotnostmi a strukturami, které klinicky prokazatelně viditelně zmírňuje jemné linky a vrásky.**

*Sérum na základě výzkumu mezinárodně uznávané laboratoře po pravidelném používání 28 dní v průměru o 10% zlepšilo hustotu pokožky.
**na základě přístrojových měření mezinárodně uznávané laboratoře


  • Večer vyzkoušejte dvoustupňové čištění. Pro vaši pokožku jsou stejnou zátěží různé škodlivé látky, které se na ní během dne usadí, stejně jako tvořící se maz nebo zbytky make-upu. Proto je dobré klást na večerní čištění obličeje velký důraz. K tomu může posloužit dvoustupňové čištění obličeje, pro začátek olejové čištění, které jako druhý krok zdokonalí odstranění nečistot.

I když se dvě fáze zdají být komplikované, rozhodně takové nejsou. Prvním krokem může být Manna zkrášlující olej použitelný i na obličeji, který vyživuje pokožku vzácnými složkami a který funguje i jako odličovač, kterým je Manna arganový zkrášlující olej nebo Manna zkrášlující olej z hroznových jadérek. Potom může následovat přípravek na čištění obličeje podle typu vaší pokožky, který současně šetrně ošetřuje, na toto je můj speciální tip Čisticí mýdlo na obličej – White satin, které lze použít i na suchou a citlivou pokožku. Pokud máte problémovou pokožku, vyzkoušejte Čisticí mýdlo s kafrem na obličej, které klinicky prokazatelně snižuje množství vyrážek a černých teček*, citelně snižuje tvorbu mazu v pokožce**, výsledky jsou patrné již po prvním použití*, pokožku také zmatňuje, dokonale čistí, změkčuje a ošetřuje*.

*na základě subjektivních odezev účastníků výzkumu mezinárodně uznávané výzkumné laboratoře
**na základě přístrojových měření mezinárodně uznávané výzkumné laboratoře

 

Pokud nepreferujete mýdlo, použijte Pěnu na čištění pleti s výtažkem z okurek, která pokožku zklidňuje, hydratuje, osvěžuje a rozzáří*, dokonale čistí* a je výborná na všechny typy pokožky*.

 

*na základě subjektivních odezev účastníků výzkumu nezávislé, mezinárodně uznávané výzkumné laboratoře za účasti 25 žen (ve věku nad 18 let)

  • Ukončete den něčím opravdu extra. Posledním akordem večerní péče o krásu může být kromě neodmyslitelné hydratace sérum vhodné stavu a problémům vaší pleti. Pokud vás trápí akné a ucpané póry, potom postupně přidejte do svého večerního rituálu několik kapek Manna PRO NMF+ANTIOXIDANT+10% AZELAIC ACID SÉRA, po nanesení séra na vodní bázi nebo krému na obličej. Zabraňuje vzniku akné*, je účinné proti ucpaným pórům* a při prevenci vzniku vyrážek a černých teček*. Pokud máte normální nebo suchou pokožku, můžete ji „vytáhnout“ večerním použitím kolagen booster séra nebo séra s kyselinou hyaluronovou.

*na základě subjektivních odezev účastníků výzkumu nezávislé, mezinárodně uznávané výzkumné laboratoře za účasti 11 účastníků (při používání 28 dní)

  • Na závěr, v neposlední řadě: i vaše snídaně a večeře ať jsou přátelské k pokožce. Vším, co se dostane na váš talíř, zároveň vyživujete a chráníte také svoji pleť. Spousta zeleniny a ovoce, několik litrů neslazených tekutin (podle možnosti voda), kontrolování optimálního množství, to jsou klasická základní pravidla. Která zelenina se tradičně považuje za zeleninu, která zamezuje stárnutí? V tomto svém předchozím příspěvku jsem se s vámi podělila o 3 přírodní praktiky proti vráskám, mezi nimi i o toto tajemství.

Vaše rutina péče o pleť bude skutečně jednoduchá a příjemná jako příprava vašeho oblíbeného čaje tehdy, pokud budete tyto povinnosti akceptovat s lehkostí. Neupusťte ani z účinnosti, ani z přirozenosti, ale vězte, že vaše krása nemůže záviset na očekávání okolí,musíte vyjít vstříc jen sami sobě. Jen klidně, bez stresu!

Jaký je váš rituál péče o pleť? Řekněte to fanouškům Manny, potěší se.



Líbil se Vám článek? Sdílejte ho s Vašimi známými, aby si ho mohli přečíst i oni.

Připomínky

Pro přidání komentáře musíte být přihlášení!



Ceníme si Vaši věrnost!

Období slev v procentech skončilo, protože chceme, abyste jako člen Manna klubu získali nenapodobitelnou péči a ještě více výhod. Manna klub jsme vytvořili právě proto, aby byly nabídky, které jsou pro Vás připraveny, co nejpřehlednější.

Zjistěte více