3 přírodní praktiky proti vráskám
3 přírodní praktiky proti vráskám

3 přírodní praktiky proti vráskám



Do boje proti stárnutí se může zapojit každý z nás, ale není jedno jak. Věřím v přirozené, přírodní, zdravá řešení, protože i stárnutí pokožky je zcela přirozený proces.

Mnozí se mě ptají, co doporučuji na zmírnění vrásek a obecně proti stárnutí. Musím říci, že na toto téma neexistuje jediné, na všechno dobré řešení. Raději bychom měli říci to, že proti vzniku vrásek můžeme udělat hodně mnoha drobnými kroky. Nezapomeňte, že cílem není to, abyste zastavili stárnutí - protože to není možné - ale to, abyste ho přijali s radostí a důstojností. Je přirozeným jevem přírody a všechno, co je v přírodě přítomné, se děje z nějakého důvodu.

Ukážu vám několik tipů, s kterými můžete udělat hodně pro to, abyste stárli do krásy!

Výživa

Může to znít neuvěřitelně, ale pro krásu své pleti můžeme udělat neskutečně hodně. Zbytečně si dáte záležet na výběru kosmetických výrobků, pokud se stravujete nezdravě, nebo vaše strava obsahuje málo živin, tím svému organismu neprospíváte. V zájmu zpomalení stárnutí je z potravin nejlepší sáhnout v první řadě po zelenině, ze které jsou jednou z nejúčinnějších rajčata. Obsahují velké množství sloučeniny s názvem lykopen, který neutralizuje v organismu se tvořící škodlivé volné radikály, čím zpomaluje procesy stárnutí v organismu. Kromě toho příznivě působí i na klouby, ale podporuje i trávení a zlepšuje krevní obraz. Rajčata navíc dokážou vyvinout svůj příznivý účinek nejenom „zevnitř”: pokud denně zkonzumujete značné množství rajčat, můžete tím zvýšit i svou obranyschopnost proti škodlivému UV záření slunce.

Z ovoce zase doporučuji „proti vráskám“ zejména hrozny. Určitě jste už slyšeli o blahodárných účincích hroznových jadérek. Antioxidanty, které se nacházejí v jadérkách a slupce hroznů, chrání srdce a prospívají k pružnosti pleti. Doporučuji, abyste si vybrali červené a modré hrozny, protože právě ty obsahují nejvíce antioxidantů. Roztlačte a rozmixujte je a po přidání jedné kávové lžičky Manna zkrášlujícího oleje z hroznových jadérek naneste na obličej jako masku a pro pružnost pokožky celého těla zkonzumujte asi 15-20 kuliček denně.

Tekutiny

Když boj proti vráskám, tak pití vody. Bez vhodné hydratace tělo bohužel rychle stárne. Proto doporučuji, abyste při péči o pleť kromě výběru vhodných kosmetických přípravků věnovali stejné množství energie i k tomu, abyste vypili dostatečné množství vody. I při používání přípravků od Manny je důležité, abyste si je na pleť nanášeli dohromady s vodou, například když na tělo nanášíte bambucké máslo, nastříkejte na něj i Manna květinovou vodu, protože se tak bude mnohem snadněji roztírat a výsledek bude znásobený.

Luxusní elixír na pleť

Kdybych měla vybrat jeden jediný produkt, který dokáže zmírnit vrásky, potom by to byl Manna Luxusní elixír na pleť. Už i jeho samotná vůně je božská a účinek zase okouzlující: prokazatelně* hydratuje pleť a dělá ji hladší a je dokonalým řešením proti drobným vráskám. Stvořili jsme ho z neuvěřitelně čistých, přírodních, rostlinných složek, a proto je dokonalý i jako noční sérum** nebo jako krém na okolí očí.

Samozřejmě, kolo času se vám zastavit nepodaří a prosím vás, abyste se ani nesnažili vrásky odstranit za každou cenu. Udělejte raději všechno pro to, abyste žili zdravě tělem i duší, vytvořte si kolem sebe harmonii a uvidíte, že to ostatní už přijde samo!

*na základě údajů přístrojových měření provedených výzkumem nezávislé, mezinárodně uznávané laboratoře, za účasti 25 žen (od 26 do 65 let), v trvání čtyř týdnů (při použití jedenkrát denně)
**na základě subjektivních odezev provedených výzkumem nezávislé, mezinárodně uznávané laboratoře, za účasti 25 žen (od 26 do 65 let), v trvání čtyř týdnů (při použití jedenkrát denně)

Líbil se Vám článek? Sdílejte ho s Vašimi známými, aby si ho mohli přečíst i oni.

Připomínky

Pro přidání komentáře musíte být přihlášení!



Ceníme si Vaši věrnost!

Období slev v procentech skončilo, protože chceme, abyste jako člen Manna klubu získali nenapodobitelnou péči a ještě více výhod. Manna klub jsme vytvořili právě proto, aby byly nabídky, které jsou pro Vás připraveny, co nejpřehlednější.

Zjistěte více