Tyto země jsou snem každého fanouška Manny
tyto země jsou snem každého fanouška manny

Tyto země jsou snem každého fanouška Manny



Nevím, co si o tom myslíte, ale takto, uprostřed zimy, miluji snění o putování po vzdálených, pohádkových zemích.

Mezi základními surovinami Manny mají naštěstí bohaté zastoupení takové, které pocházejí z těchto exotických zemí, a proto pokud chci snít za bílého dne, je velmi snadné najít nějakou inspiraci. Jednoduše si vyberu své oblíbené Manny a někdy stačí i pouhý dotyk nebo vůně a moje fantazie se okamžitě nastartuje.

Představím vám své oblíbené Manna země, pohodlně se opřete a pojďte se mnou!

  • Nejdříve se vydejme do Afriky s úžasným bambuckým máslem.

Domovem přírodního, 100% čistého bambuckého másla je kolébka lidstva, Afrika. Základním pilířem království Manny je samotné bambucké máslo, právě tato krémová látka mnohým Mannám dodává fantastickou jemnost a hebkou texturu. (V tomto článku si můžete podrobněji přečíst o tom, proč je bambucké máslo tak úžasné.)

Bambucké máslo se lisuje z plodů stromu karité, které rostou na savanách západní a střední Afriky a na zkrášlování pokožky se používá už několik tisíc let. V Mannách používáme výhradně organické, prémiové bambucké máslo, které se bez přehánění dostává do Mann přímo ze stromů plodících ořechy. (Nevynechejte ani tento článek, protože zde jsem podrobně ukázala, jak vypadá pečlivé zpracování bambuckého másla.)

Pokud se jemné bambucké máslo dotkne vaší pokožky, okamžitě si můžete představit, že jste tam, kde ghanské ženy sklízejí poklad Afriky.

Horký tropický vzduch jen tak vibruje, obloha je neuvěřitelně modrá a v dálce slyšíte zvuky zvířat. Jste přece v Africe, kde je vše možné: klidně před vámi může projít stádo divokých zvířat, přičemž se nestíháte nabažit pohledem na savanu.

Které bambucké máslo od Manny vám doporučuji k prožití nenapodobitelného Afrického zážitku? Vyzkoušejte Heřmánkové bambucké máslo filtrované přes vulkanické kameny, i proto, že díky němu můžete z Afriky letět rovnou do Itálie.

  • Vyberme se do středomořských oblastí s heřmánkem římským!

Heřmánek římský se sladce - kořenitou vůní je skutečně rostlinou pocházející ze středomořských oblastí, ale nepochází z Itálie, a už vůbec ne z Říma.

Avšak díky svému milému, příjemnému menu, by mohl být i vašim novým přítelem, takto, s velkými začátečními písmeny: "Heřmánek Římský".

S ním je život samá hra: můžete si přestavit, že se procházíte po rozkvetlé letní louce, ze slunečních paprsků si dobíjíte energii a při pohledu na krajinu objevujete krásy života.

Může přijít středomořský mýdlový zážitek? Bezpodmínečně vyzkoušejte 100% čistý olej z heřmánkových květů v podobě Heřmánkového mýdla.

  • A mějte i svůj vlastní vysněný svět s kokosovou vůní.

Když jste si už heřmánkem římským vyvětrali hlavu, na chvíli se vraťte do horké Afriky, do domova organického, panenského kokosového oleje.

Já mám kokos velmi ráda: nejenom jako ošetřující kokosový olej, ale v jednom Manna tělovém peelingu jsem použila i strouhaný kokos, protože pomůže udělat pleť hebkou.

Obzvlášť mě dokáže okouzlit to, že každá jeho verze má jiné aroma. Zatímco olej je příjemně nasládlý, strouhaný kokos připomíná sladkost oblíbených kokosových sladkostí.

Nejvíce mám však ráda asi to, že vůně kokosu je vždy schopna toho, aby mě odnesla někam velmi - velmi daleko. Ve světě s kokosovou vůní se může stát cokoliv! Je vždy horké léto, ponoření do moře je vždy osvěžující, vane jemný vánek .... a vaše pokožka je tak sametová, jakou jste vždy chtěli mít.

Líbí se vám tento fantazijní kokosový svět? V COCO čokoládovém mýdlu jsme sametový kokosový olej vylepšili špetkou kakaa. Vyzkoušejte ho a uvidíte, že toto je ten malý krok, kterým všechno teprve začíná.

Jen směle sněte!

Líbil se Vám článek? Sdílejte ho s Vašimi známými, aby si ho mohli přečíst i oni.

Připomínky

Pro přidání komentáře musíte být přihlášení!



Ceníme si Vaši věrnost!

Období slev v procentech skončilo, protože chceme, abyste jako člen Manna klubu získali nenapodobitelnou péči a ještě více výhod. Manna klub jsme vytvořili právě proto, aby byly nabídky, které jsou pro Vás připraveny, co nejpřehlednější.

Zjistěte více