Zázraky bambuckého másla tisíce tváří!
zázraky bambuckého másla tisíce tváří!

Zázraky bambuckého másla tisíce tváří!



Bambucké máslo je jedním ze základních pilířů království Manny, úžasná přírodní surovina, do které jsem se zamilovala už v začátcích a od té doby jsem jejím věrným fanouškem. Naleznete ho ve většině svých oblíbených Mann, jeho jemná textura vás okouzlí, a pro vaši pleť je bambucké máslo skutečným pokladem.

Upřímně přiznávám, že bambucké máslo, jinak nazývané i máslo karité, je jedním z nejčastěji používaných surovin v království Manny. Jeho blahodárné účinky bych mohla jmenovat celé dny, ale začněme s tím, že změkčuje pleť, a pokud je vaše pokožka citlivá, i v tom případě bude vašim velmi dobrým přítelem. Bambucké máslo si na sebe můžete bez obav natřít, protože neucpává póry, a proto se nemusíte obávat ani toho, že se po jeho použití objeví vyrážky nebo akné.

Ve skutečnosti s ním můžete ošetřovat celé tělo, můžete s ním nahradit tělové mléko, krém na obličej, krém na ruce, balzám na rty, krém na nehtové lůžko, ale může být vhodné i na ošetřování konečků vlasů. Jeden užitečný tip: pokud je to možné, naneste ho na vlhkou pokožku, protože tak se bude snadněji nanášet, a navíc má extra obsah vody velmi příznivý vliv na vaši pleť, díky čemu se vsákne až do hlubokých vrstev. Pokud ho použijete na konečky vlasů, potom to určitě udělejte před mytím vlasů, které potom důkladně umyjte.

Bambucké máslo je zcela přírodní, přirozená látka, bez jakýchkoliv chemikálií, a právě proto s ním můžete ošetřovat třeba i dětskou pokožku. Po opalování je výborné i na zklidnění pokožky, ale můžete ho vyzkoušet i po holení, je dokonalé, protože poskytuje ochlazení.

Ale podívejme se, co přesně bambucké máslo je a odkud pochází? Bambucké máslo je mastná látka krémové barvy lisovaná z ořechu stromu karité, rostlinu nalezneme na savanách západní a střední Afriky. Hovoří se mu zlato Afriky nebo i „zlato žen”, protože zejména africké ženy pracují na tom, aby tuto příjemnou krémovou látku z ořechu vylisovaly. Samozřejmě, právě tyto ženy jsou ty, které ho používají na zkrášlování už více než tisíc let, ale v západní kosmetice se stalo populárním až v posledních letech.

Obsahuje velké množství mastných kyselin, díky čemu ochrání vaši pokožku před škodlivými vnějšími vlivy a volnými radikály, a kromě toho je bohaté na vitaminy A, F a E.

Je důležité, abyste si vybrali pouze přírodní a čisté bambucké máslo. Na paletě Manny si můžete vybírat z celého arzenálu těchto bambuckých másel. Pokud je vaše pleť extra citlivá, potom vyzkoušejte Manna organické ghanské bambucké máslo, které je bez jakéhokoliv esenciálního oleje nebo Prémiové bambucké máslo. Ihned si vás získají, a pokud milujete i esenciální oleje, potom si můžete vybírat mezi voňavými Manna bambuckými másly smíchanými s esenciálními oleji do speciálních kombinací. Dokonalé rozmazlování po náročném pracovním dni, jemně pečuje o vaši pleť a jeho vůně vás dostane.

Jelikož bambucké máslo při teplotě kolem 20 stupňů Celsia ztuhne, pokud ho chcete udělat snadněji roztíratelným, postavte kelímek na několik minut do teplé vody nebo ho nechte, aby se vám v rukou trochu rozpustilo před tím, než ho nanesete na své tělo nebo obličej.

Líbil se Vám článek? Sdílejte ho s Vašimi známými, aby si ho mohli přečíst i oni.

Připomínky

Pro přidání komentáře musíte být přihlášení!



Ceníme si Vaši věrnost!

Období slev v procentech skončilo, protože chceme, abyste jako člen Manna klubu získali nenapodobitelnou péči a ještě více výhod. Manna klub jsme vytvořili právě proto, aby byly nabídky, které jsou pro Vás připraveny, co nejpřehlednější.

Zjistěte více