Toto Vám brání, zbavit se zarudlé pokožky

toto vám brání, zbavit se zarudlé pokožky Ať uděláte cokoliv, Vaše pleť je citlivá, zarudlá, svědí a je na dotek hrubá? Rozšířené cévy, které se objevují na obličeji, jsou typické pro ženy se světlou pokožkou ve věku nad 30 let. Tyto příznaky mohou vyvolat hormonální změny nebo teplá jídla a nápoje, případně s obsahem alkoholu.

Co můžete kromě prevence udělat?

1. Kosmetické přípravky, které mají dobrou pěnivost a jsou plné chemikálií? Zapomeňte na ně !


Nejdůležitější je, abyste se vyhýbali chemikáliím. Může se stát, že za Vaše problémy jsou odpovědné kosmetické přípravky, které obsahují sulfát. Pokud je Vaše pleť suchá, snadno zčervená a citlivě reaguje na vlivy životního prostředí, doporučuji Vám, abyste se vyhnuli kosmetickým výrobkům, u kterých naleznete mezi informacemi o složení Sodium Laureth Sulfate (zkratka SLS, která je často používaná), Sodium Lauryl Sulfate a Ammonium Laureth Sulfate.

Tyto levné deriváty ropy můžete najít v poměrně velkém množství téměř v každém tekutém odličovadle, sprchových gelech, šamponech a čisticích prostředcích. Do lahviček s kosmetickými výrobky se po vodě dostane těchto derivátů nejvíce, co můžeme vidět na etiketě mezi složením výrobku. Díky SLS odličovadla a sprchové gely nádherně pění, co však pro Vás může mít nepříjemné následky. Poškozují a zničí horní mastnou vrstvu pokožky, která slouží jako přirozená ochranná vrstva. Naruší se tím ochranný kyselý plášť pokožky, co má za následek, že se pleť snadněji poškodí, podráždí, spálí nebo infikuje.

Pokožka, která je citlivá na SLS může svědět, zčervenat a zároveň být suchá a aknózní. Pokud používáte šampon s touto složkou (SLS), může způsobit zhoršení příznaků akné, svědění očí, mohou se objevit záněty nebo dokonce vypadávání vlasů. Raději už více nebudu jmenovat, stačí vědět, že chemikálie jsou odpovědné za velké množství kožních problémů.

Velmi mnoho uživatelů Manny se mohlo rozloučit s kožními problémy potom, co přestali používat chemikálie!

2. Nedrhněte si pokožku!


Odličovací přípravky a toniky s obsahem alkoholu pokožku poškozují a zbytečně vysušují pleť. Pokud je Vaše pleť citlivá, může ji uškodit i velmi častý nebo příliš silný peeling. Vyzkoušejte raději co nejšetrnější přírodní metody peelingu! Peeling nikdy nedělejte po koupání nebo sprchování, když je pleť od páry měkká, a místo mikrokuliček, které znečišťují životní prostředí, byste si mohli zvolit vhodnější, přírodní řešení.

3. Se slunečními paprsky opatrně!


Některým kožním problémům sluneční záření nevadí, ale jiným, například zarděnkám, vysloveně škodí.
Pokud Vás trápí toto kožní onemocnění, i po použití nejkvalitnějšího krému na opalování, to s pobytem na slunci nepřehánějte!

Doporučuji Vám, abyste si vybrali jemné přírodní kosmetické výrobky, které jsou vyrobeny s využitím odborných znalostí, z rostlinných olejů a nejsou testované na zvířatech. Takto můžete chránit nejenom svoji pleť, ale i životní prostředí a život v něm.

Líbil se Vám článek? Sdílejte ho s Vašimi známými, aby si ho mohli přečíst i oni.

Připomínky

Pro přidání komentáře musíte být přihlášení! Zde se můžete přihlásit

Ceníme si Vaši věrnost!

Období slev v procentech skončilo, protože chceme, abyste jako člen Manna klubu získali nenapodobitelnou péči a ještě více výhod. Manna klub jsme vytvořili právě proto, aby byly nabídky, které jsou pro Vás připraveny, co nejpřehlednější.

Zjistěte více