Jste fanouškem bambuckého másla?

jste fanouškem bambuckého másla? Jedním ze základních všeobecných pilířů Manny je bambucké máslo, bez kterého by Manna nebyla tím, čím je. Rostlinné máslo s mírně kouřovou vůní je - bez přehánění- jednou z nejúžasnějších věcí na ošetřování pleti, které příroda nabízí.

Zde je 5 nejlepších důvodů, proč je tomu tak:

  1. Je tak jemné a přátelské k pokožce, že ho můžete s úspěchem použít i na ošetření pleti s ekzémem, seboreou, růžovkou a akné.
  2. Nemusíte mít obavy z toho, že olejové kapky bambuckého másla, které se teplotou ruky rozpouští, ucpou póry a způsobí vznik vyrážek: bambucké máslo, můžete použít na všechny typy pleti.
  3. Je zvlášť dobré pro osoby s velmi citlivou pletí, které často trápí vysušená pleť i vyrážky.
  4. Je skutečným balzámem na popraskanou, poškozenou nebo sluncem spálenou pokožku a neobejdou se bez něj ani lékárníci.
  5. Působí blahodárně na celé Vaše tělo až ke konečkům vlasů. A co více, můžete s ním ošetřovat i svoje rty nebo rty Vašeho děťátka, protože pravé nerafinované bambucké máslo je tak čisté, že byste ho mohli i sníst: můžete ho najít v některých sladkostech jako doplněk kakaového másla.

Organické bambucké máslo, které je vyráběné z plodů stromu karité (Máslový strom), má každým dnem stále více příznivců, protože kdo se s ním jednou potkal, těžko na něj zapomene. Možná to tak nevypadá, ale tato specialita dokáže vytěžit z Vaší pokožky to nejlepší, a jen velmi zřídka způsobí, nepříjemná překvapení.

Je důležité, abyste věděli i to, že v žádném případě není jedno, odkud pochází a jakým způsobem se z plodu získává cenné bambucké máslo. Manna bambucké máslo je vyrobené zaručeně bez chemických procesů, námi kontrolované a v nejlepší kvalitě, v Africké Ghaně, v rodné zemi Máslového stromu.

Ve kterých Mannách se můžete potkat s bambuckým máslem?




Líbil se Vám článek? Sdílejte ho s Vašimi známými, aby si ho mohli přečíst i oni.

Připomínky

Pro přidání komentáře musíte být přihlášení! Zde se můžete přihlásit

Ceníme si Vaši věrnost!

Období slev v procentech skončilo, protože chceme, abyste jako člen Manna klubu získali nenapodobitelnou péči a ještě více výhod. Manna klub jsme vytvořili právě proto, aby byly nabídky, které jsou pro Vás připraveny, co nejpřehlednější.

Zjistěte více