Manna krémové deodoranty na horoucí chvíle

manna krémové deodoranty na horoucí chvíle

Věděli jste, že Váš antiperspirant změní bakteriální flóru Vašeho podpaží?

Nejnovější lékařské výzkumy tuto skutečnost potvrzují, a musím říct, že mě to vůbec nepřekvapuje. Podle výzkumů antiperspiranty sice ničí téměř všechny bakterie, ale jejich používáním můžete podpořit rozmnožování jiných kmenových bakterií. To, do jaké míry ovlivňují nové, neobvyklé kmenové bakterie zdravotní stav, ještě není jednoznačné, a podle lékařů, kteří hovoří o výsledcích výzkumů, jsou potřebná další vyšetření.

Hliník a jiné soli kovů, které jsou obsaženy v antiperspirantech, podle výzkumů souvisí se vznikem rakoviny prsu, dokonce i s Alzheimerovou nemocí, která způsobuje demenci v pozdějším věku. Dokud budeme čekat na uklidňující lékařské výsledky, není nejlepším řešením ovlivňovat jeden z přirozených detoxikačních procesů organismu. Nedoporučuje se natírat si tenkou pokožku podpaží každý den chemikáliemi, které byste nechtěli dostat do svého organismu.

Jaké může být řešení?

Přírodní Manna krémové deodoranty, bez hliníku a s přírodními esenciálními oleji

Pokud jste se rozhodli pro život bez chemikálií, je možné, že přechodné období očisty Vašeho organismu od antiperspirantů a jiných chemikálií nebude snadné ani pro Vás. Může se stát, že pokožka podpaží a potní žlázy budou potřebovat určitý čas k tomu, aby se obnovila jejich zdravá a normální činnost.

Manna krémové deodoranty, které jsou bez solí kovů, konzervačních látek a umělých vonných látek, obsahují pouze přírodní složky. Jejich vůni dodávají přírodní esenciální oleje a při jejich výrobě jsme nezapomněli ani ošetření citlivé pokožky podpaží, kterou zajistí bambucké máslo a organický panenský kokosový olej.

A co více! Pokud máte velmi citlivou pokožku a hledáte krémový deodorant bez esenciálních olejů, jste na správném místě!

Manna neparfémovaný krémový deodorant na senzitivní pokožku bez esenciálních olejů chrání a ošetřuje citlivou pokožku extra panenským kokosovým olejem, včelím voskem a vitaminem E.
Zdroj: http://goo.gl/TRHQzC

Líbil se Vám článek? Sdílejte ho s Vašimi známými, aby si ho mohli přečíst i oni.

Připomínky

Pro přidání komentáře musíte být přihlášení! Zde se můžete přihlásit

  • avatar
    • Petra
    • 2016-03-21 10:57

    Dobrý den, neuvažujete o výrobě deodorantů např. v tubě nebo v tekuté formě?

    • Petra
    • 2016-03-21 10:57
    • avatar
      • Andrea Vargová
      • 2016-03-23 15:05

      Milá paní Petro! Tuto formu jsme zvolili z toho důvodu, že není pravidelně stimulována citlivá oblast podpaží.

      • Andrea Vargová
      • 2016-03-23 15:05

Ceníme si Vaši věrnost!

Období slev v procentech skončilo, protože chceme, abyste jako člen Manna klubu získali nenapodobitelnou péči a ještě více výhod. Manna klub jsme vytvořili právě proto, aby byly nabídky, které jsou pro Vás připraveny, co nejpřehlednější.

Zjistěte více