Alginit: poklad pro pokožku ze severního břehu Balatonu

alginit: poklad pro pokožku ze severního břehu balatonu Dorazila alginátová maska s bílým čajem! Dohromady s Hloubkově čisticí regenerační pleťovou maskou se zeleným čajem, Zmatňující, výživnou maskou na mastnou pokožku s modrým jílem a Vyživující maskou na suchou pokožku s bílým jílem si nyní můžete vybrat už ze čtyř druhů zkrášlujících pleťových masek Manny ty, které jsou pro Vás nejvhodnější.

Proč je jednou z nejoblíbenějších mezi Mannami?

Alginit je jedinečný fosilní jíl, který vznikl před miliony let v oblasti Balatonu v kráterech sopek. Je bohatý na draslík, hořčík, cín, je výjimečný a jedinečný… A ještě?

Zde je 5 nejdůležitějších argumentů, proč musíte vyzkoušet Alginátovou masku s bílým čajem!
  1. můžete ji bez obav použít na jakýkoli typ pokožky, nebo jakýkoli kožní problém,
  2. kosmetický čistý alginit jsme obohatili bílým čajem, který je bohatý na antioxidanty a vitaminy pro ještě krásnější pokožku,
  3. přidáním malého množství čisté vody si můžete z masky připravit osvěžující, výživný, jemně čisticí zábal,
  4. obsah jednoho balení Manna alginátové masky stačí minimálně na 15 použití,
  5. výjimečné účinky alginitu na pokožku jsou obyvatelům žijícím na severní straně Balatonu už dlouho známé a nyní nastal čas, aby dobyl celý svět!
Vy jste ho už vyzkoušeli?

Líbil se Vám článek? Sdílejte ho s Vašimi známými, aby si ho mohli přečíst i oni.

Připomínky

Pro přidání komentáře musíte být přihlášení! Zde se můžete přihlásit

Ceníme si Vaši věrnost!

Období slev v procentech skončilo, protože chceme, abyste jako člen Manna klubu získali nenapodobitelnou péči a ještě více výhod. Manna klub jsme vytvořili právě proto, aby byly nabídky, které jsou pro Vás připraveny, co nejpřehlednější.

Zjistěte více