Jaro je tady, pěnové krémy se loučí!

jaro je tady, pěnové krémy se loučí! Nastal ten okamžik, kdy se musíme rozloučit s jedním z nejúžasnějších z týmu Manny. Čtyři druhy pěnových krémů představují na paletě Manny skutečnou raritu: hedvábně pěnové krémy na ošetření pleti s několika druhy olejů, které se snadno používají a které si každý oblíbil.

Pěnové krémové dezerty- pro Vaši pokožku

Pěnové krémy Manny s vůní růží, pomeranče a levandule nebo citronu a ylang- ylang Vás okouzlí esenciálními oleji a pěnový krém, který je vyrobený z kakaového a kokosového másla mohou bez obav používat i nastávající maminky a děti.

Vyberte si kterýkoli pěnový krém, Vaše pokožka ho ihned vstřebá.

Bohužel, zázraky netrvají věčně. Manna pěnové krémy, které neobsahují chemické a konzervační látky s námi nemohou zůstat během celého roku, protože by se mohly během přepravy kvůli své konzistenci rozpustit. Vzhledem k tomu, že se otepluje, pomalu se blíží čas, kdy se s Vámi budou muset rozloučit.

Mám však pro Vás jednu skvělou zprávu: Pěnové zázraky v ledničce vydrží bez problémů třeba až do podzimu, takže si můžete udělat jejich zásobu a uložit je do chladu!

Připravili jsme pro Vás aplikaci, díky které se můžete zásobit pěnovými krémy a ve které na Vás čekáme s fantastickými slevami do 11. března 2016! Udělejte si zásobu Vašich oblíbených Manna pěnových krémů, abyste se až do podzimu nemuseli vzdát jemně rozmazlující hedvábné péče o pleť!
Nezmeškejte, máte už jenom několik dní, abyste se zásobili Manna pěnovými krémy!

Líbil se Vám článek? Sdílejte ho s Vašimi známými, aby si ho mohli přečíst i oni.

Připomínky

Pro přidání komentáře musíte být přihlášení! Zde se můžete přihlásit

Ceníme si Vaši věrnost!

Období slev v procentech skončilo, protože chceme, abyste jako člen Manna klubu získali nenapodobitelnou péči a ještě více výhod. Manna klub jsme vytvořili právě proto, aby byly nabídky, které jsou pro Vás připraveny, co nejpřehlednější.

Zjistěte více