Hurá do přírody!

hurá do přírody! Lyžujete, běháte, chodíte na výlety? Ochrana proti slunci je důležitá nejenom v létě. Shromáždila jsem pro Vás několik užitečných rad, na co si dát pozor a co si vzít s sebou:

Krém na ochranu před sluncem:

Vyberte si krém, který je speciálně určený na ochranu obličeje. Je důležité, aby místo chemických filtrů obsahoval oxid zinečnatý. Pokožku, která je vystavená slunci, natírejte i několikrát denně- zmírníte tím škodlivé účinky UV záření na Vaši pokožku.

Balzám na rty:

I ten si vyberte s ochranným faktorem. Pamatujte na to, že: kosmetika, kterou si natíráte ústa, se s největší pravděpodobností dostane do Vašeho organismu. Pokud se tomu chcete vyhnout, vyberte si z některých z Manna balzámů na rty; jsou zaručeně vyrobené ze složek, které byste bez obav mohli i sníst.

Krémový deodorant:

I přesto, že máte na sobě několik vrstev oděvu, neměli byste zapomínat na nepříjemnosti, které může způsobit nadměrné pocení. Antiperspiranty Vám mohou ucpat potní žlázy a tím způsobit bolestivé zanícené otoky v podpaží. V tomto případě doporučujeme přejít na krémové deodoranty. Vyberte si z nabídky Manny ten nejvhodnější pro Vás.

Pitný režim:

Nezapomínejte na něj ani v zimním období. Vezměte si s sebou dostatečné množství tekutin a doplňte si ztráty, které jsou způsobeny pocením.

Líbil se Vám článek? Sdílejte ho s Vašimi známými, aby si ho mohli přečíst i oni.

Připomínky

Pro přidání komentáře musíte být přihlášení! Zde se můžete přihlásit

  • avatar
    • Petra
    • 2016-03-21 11:02

    Dobrý den, lze něktré Vaše výrobky používat na ochranu před sluncem? Popř. uvažujete o výrobě nějaké "sluneční" řady? Děkuji

    • Petra
    • 2016-03-21 11:02
    • avatar
      • Andrea Vargová
      • 2016-03-24 07:48

      Milá paní Petro! Bambucké máslo nabízí nízkou ochranu před UV zářením (přibližně faktor 6) a může se začlenit do receptů přírodních krémů na opalování. Vzhledem k jeho charakteru (má zklidňující, protizánětlivé a regenerační účinky) je ideální složkou receptů určených na péči o pokožku. Je skvělé jako hydratace před a po opalování na snížení možnosti olupování kůže. V létě na slunci Vaše pokožka trpí. Pomocí bambuckého másla jako doplněk opalovacího krému před a po opalování dosáhneme rovnoměrné opálení.

      • Andrea Vargová
      • 2016-03-24 07:48

Ceníme si Vaši věrnost!

Období slev v procentech skončilo, protože chceme, abyste jako člen Manna klubu získali nenapodobitelnou péči a ještě více výhod. Manna klub jsme vytvořili právě proto, aby byly nabídky, které jsou pro Vás připraveny, co nejpřehlednější.

Zjistěte více