Domácí masáž hlavy pro čistou hlavu!
domácí masáž hlavy pro čistou hlavu!

Domácí masáž hlavy pro čistou hlavu!



S jakou náladou začnete nový rok? To záleží jenom na vás. Aplikujte domácí masáž hlavy pro zdravou vlasovou pokožku a pro čistou hlavu! Myšlenky na odstartování nového roku, trochu jinak…

V mém předchozím článku jsem vám řekla, že i v roce 2020 můžete počítat s tím, že zůstaneme věrni sobě a přírodnímu přístupu k věcem bez chemikálií. I nadále se můžete spolehnout na dobře známé rozmazlování Mannami, ale můžete nadále věřit i tomu, že každé překvapení a pozornost Víl bude oslavovat vás.

Nyní vám prozradím i to, jak si můžete pomoci, abyste i vy zůstali věrni sami sobě, a proto se s vámi na úvod podělím o triky domácí masáže hlavy.

Péči poskytovanou Mannami můžeme zdokonalit tím, že tady, v blogu, vám i nadále budeme poskytovat životaschopné, snadno použitelné tipy, které můžete zužitkovat ve vlastním zájmu. Ani tento rok nebudu dělat okolky a upřímně vám řeknu svůj názor na nejrůznější témata.

Četli jste už, kterých je těch 5 diet, které byste nikdy neměli zkoušet? A víte, co je těch 5 věcí, které byste nikdy neměli dělat večer před spaním? A to, jak si vyrobit čisticí prostředky za pár korun?

Ať už je řeč o výživě, péči o tělo nebo duši, už jste si určitě zvykli na to, že pro vás hledám nejzajímavější témata.

Ať tedy přijde patřičné letošní pokračování, jako je recept na domácí masáž hlavy.

Říká se, že vlasy jsou zrcadlem našeho zdraví, dobrý stav vlasů však začíná zdravím vlasové pokožky a vhodnou péčí. Není posledním hlediskem ani to, že pokud je vlasová pokožka v pořádku, potom mohou být účinnější i Manny pro péči o vlasy.

Masáž hlavy je proto vynikající příležitostí k tomu, abyste probudili krevní oběh vlasové pokožky, ale není vždy po ruce dobrý masér, aby se o nás postaral.

Masáž hlavy si však naštěstí můžete udělat i sami, a to dokonce bez speciální předpřípravy nebo školení. Nebudete k ní potřebovat nic jiného, ​​pouze své dvě ruce a klidný koutek, kde se můžete schovat na 20-30 minut. Patříte mezi ty, kteří si ani neumí představit jaké to je, když se masírujete sami? Na poprvé bude možná divné, že budete masérem sami sobě, ale věřte mi, že pokud dáte šanci tomuto zážitku, můžete se obohatit o novou relaxační metodu.

  • Najděte si klidné místo a vypněte si mobilní telefon, televizor, nebo cokoli jiného, ​​co vás může rušit při uvolnění. Pokuste se uklidnit mysl, uvědomte si, že si odpočinek zasloužíte, to vám nikdo nemůže vzít.
  • Nejlepší je, pokud si pohodlně sednete. Můžete se opřít, ale dejte pozor na to, aby vaše poloha nebránila volnému pohybu rukou.
  • Všemi deseti prsty se dotkněte pokožky hlavy a začněte ji jemně masírovat. Masírování ať je spíše jemné, lehké stlačení hlavy konečky prstů, netlačte nehty do vlasové pokožky. Pokožky hlavy se dotkněte podobně, jako kdybyste na ni nanášeli jemný šampon. Třeba si představte, že si na hlavu právě nanášíte šampon, zavřete oči a ciťte, jak se přírodní šampon s úžasnou vůní rozplývá na vašich vlasech.
  • Kromě vlasové pokožky nevynechejte z rozmazlování ani své čelo a šíji. I zde masírujte jemnými, hladivými pohyby, netřeba vyvíjet silný tlak.
  • Když jste skončili s čelem a šíjí, vraťte se k vlasové části hlavy a zopakujte si jemné "šamponování" hlavy.

Už i po 15 minutách masáže hlavy se můžete postavit svěže, připraveně a uvolněně. Masáž opakujte pravidelně, odvděčí se za ni i vaše vlasy.

Ať nový rok začne s čistou hlavou!

Líbil se Vám článek? Sdílejte ho s Vašimi známými, aby si ho mohli přečíst i oni.

Připomínky

Pro přidání komentáře musíte být přihlášení!



Ceníme si Vaši věrnost!

Období slev v procentech skončilo, protože chceme, abyste jako člen Manna klubu získali nenapodobitelnou péči a ještě více výhod. Manna klub jsme vytvořili právě proto, aby byly nabídky, které jsou pro Vás připraveny, co nejpřehlednější.

Zjistěte více