10 důvodů, kvůli kterým je dobré používat Mannu!
10 důvodů, kvůli kterým je dobré používat mannu!

10 důvodů, kvůli kterým je dobré používat Mannu!



Mnozí se mě ptáte, proč jsme jiní, a co nás dělá v moři přírodní kosmetiky výjimečnými. Právě proto jsem pro vás posbírala 10 důvodů, kvůli kterým se vyplatí používat Mannu. Přiznávám, že v psaní seznamu bych dokázala pokračovat až do čísla 100, ale nyní je tu seznam top 10!

  1. Jsou bez chemikálií
V souvislosti s Mannami jsem hrdá na mnoho věcí, ale jedním z nejdůležitějších faktorů je složení bez chemikálií, protože právě ochrana mé rodiny před chemikáliemi podnítila zrození Manny. Mojí hlavní zásadou je, že jméno Manny může nosit pouze produkt, který neobsahuje žádné chemikálie, parabeny a jiné syntetické látky. Proto si nás všiml svět a i naší filozofií je: přírodní, bez chemikálií.

  1. Jsou vyráběny ručně
Má své výjimečné kouzlo, když mýdlo neodpadne z běžícího pásu, ale je vyrobeno skutečnou ruční prací, co platí i pro jeho balení. Pro mě je to vždy příjemný pocit, když se podívám na zabalená Manna mýdla. Vidím na nich malé charakteristické mašličky a vzpomenu si na své spolupracovníky, kteří je vázali s velkou pečlivostí a před tím je opatrně zabalili do papíru. Znám je podle jména, stejně jako i tým pracující v laboratoři. Kouzlo Manny v sobě ukrývá ruční práci, co znamená, že žádné dva produkty nejsou stejné. Například se liší i vzory něžných mramorových mýdel s kakaovým práškem, nenašli byste dvě úplně stejná, stejně tak jako ani v přírodě nejsou dva úplně stejné listy nebo stébla trávy. Jsem hrdá na řemeslné tradice Manny.

  1. Neobsahují parfém
Pokud máte alergii nebo se prostě jenom chcete ušetřit před enormním množstvím umělých vůní, které se kolem nás šíří, potom je pro vás dokonalou volbou Manna. Vůni ani jednoho našeho produktu jsme se nesnažili zintenzivnit uměle přidanými parfémem, díky čemu si můžete být jistí, že neobsahují ani alkohol. A od čeho mají Manny tak božskou vůni? Od přírodních složek a 100% přírodních esenciálních olejů. Proč bychom se měli snažit napodobovat přírodu, když můžeme přímo použít čisté, přírodní suroviny, které jsou „samy od sebe” voňavé?

  1. Vyvinuli jsme je na všechny typy pleti
U zrodu Manny jsme se snažili o to, aby každý našel tu nejvhodnější ke svému typu pleti. Na internetové stránce jsme právě proto vytvořili kategorie, kde můžete hledat vhodné Manny vysloveně pro svůj typ pleti. Máte mastnou pleť se sklonem k vyrážkám? Vyzkoušejte například Eben - čisticí mýdlo na obličej s aktivním uhlím, které je ideální nejenom na váš obličej, ale i na celé tělo. Máte extra suchou, citlivou pleť? Mýdlo z extra panenského olivového oleje bude vašim oblíbeným. Kdybyste chtěli ze své pleti odstranit všechno, co tam nepatří, vyberte si některý z Manna peelingů!

  1. Celá rutina péče o tělo a obličej může být veganská
Veganství není pouze druh životního stylu, veganství je mnohem víc. Znamená určitý přístup, který se vztahuje téměř na všechny oblasti života. Když už jste se stali vegany ve stravování a nyní byste se chtěli posunout dále, tedy byste i ve své koupelně rádi vyměnili všechny produkty na veganské, potom tak můžete udělat s Mannou. Ke každému našemu produktu používáme pouze suroviny rostlinného původu. Mannu najdete na všechno, od hlavy až k patě: šampony, balzámy, mýdla, přípravky na čištění obličeje, tělový peeling, tělové máslo, tekuté mýdlo, krémový deodorant a ve vyjmenovávání bych mohla pokračovat dále.

  1. Jsou etické
Považuji za velmi důležité, že pokud používáte Mannu, chráníte i životní prostředí. Pro nás je přirozené i to, že neprovádíme testy na zvířatech a nepoužíváme ani suroviny, při jejichž výrobě byly testy na zvířatech prováděny. Naše úsilí potvrdila i uznání nejprestižnější organizace přírodní kosmetiky: na štítcích Manny naleznete logo Cruelty Free (označuje, že neprovádíme testy na zvířatech), a dokonce několik produktů získalo i ocenění Cosmos Organic a Cosmos Natural.

  1. Jsou šetrné k pokožce
Mannu mají mnozí rádi proto, že jsme posbírali a vložili do ní zcela přírodní, nejchutnější poklady přírody, aby vaši pleť rozmazlovali pouze suroviny pocházející z nejčistších zdrojů. Výsledkem je, že vaše pokožka dostane tu nejjemnější péči.

  1. Jejich použití je snadné
Použití Manny je jednoduché a většina produktů se dá kombinovat s jinými, například po sobě můžete použít i několik druhů tělových másel nebo se může stát i to, že některé mýdlo se vám maximálně osvědčí, a proto se rozhodnete tak, že kromě čištění obličeje ho budete používat i k péči o celé tělo.

  1. Společenství
My v Manně věříme v sílu společenství. Na Facebooku a Instagramu se neustále snažíme o to, abychom se s vámi podělili o co nejvíce užitečných, zajímavých a zábavných obsahů a neuvěřitelně nás inspiruje velké množství odezev, které od vás dostáváme. Fanoušci Manny mezi sebou s oblibou vedou konverzace, naleznete zde pravou komunitu. Na internetové stránce si navíc můžete přečíst i názory druhých, ale své zkušenosti o svém oblíbeném produktu můžete napsat i vy.

  1. Společenská odpovědnost
Na závěr jsem si nechala to nejdůležitější. Tím není nic jiného, než společenská odpovědnost. V Manně neustále darujeme, několikrát ročně pomáháme lidem v nouzi, nemocnicím, nadacím a neziskovým organizacím produkty a pomůckami. Pokud je toto všechno důležité i pro vás, potom je to dalším důvodem k tomu, abyste používali Mannu.

Líbil se Vám článek? Sdílejte ho s Vašimi známými, aby si ho mohli přečíst i oni.

Připomínky

Pro přidání komentáře musíte být přihlášení!



Ceníme si Vaši věrnost!

Období slev v procentech skončilo, protože chceme, abyste jako člen Manna klubu získali nenapodobitelnou péči a ještě více výhod. Manna klub jsme vytvořili právě proto, aby byly nabídky, které jsou pro Vás připraveny, co nejpřehlednější.

Zjistěte více