Makadamové máslo, lahůdka na výživu pleti!
makadamové máslo, lahůdka na výživu pleti!

Makadamové máslo, lahůdka na výživu pleti!



Exotický makadamový ořech je darem tropických slunečních paprsků, kterému se hovoří i australský ořech. Tento lehký, jemný olej je svými bohatými živinami skutečným záchranným kolem pro suchou, na dotyk hrubou pokožku. Zde je vše, co o něm potřebujete vědět!

Olej světle žluté barvy z plodů stromu makadamového ořechu, který pochází z Austrálie. Upřímně přiznávám, když jsem ho poznala a vyzkoušela na sobě, hned jsem se do něj zamilovala. Věděla jsem, že jsem objevila olej, který vyplní prázdné místo mezi oleji. Je čistý a mimořádně bohatý, ale zároveň poměrně málo známý. Jelikož je makadamový olej sám o sobě komplexním, plnohodnotným pokladem, rozhodla jsem se, že vám ho nabídnu v co nejúčinnější, čisté formě.

Nejdříve se však podívejme, co přesně makadamový olej obsahuje: je mimořádně bohatý na nesycené mastné kyseliny, vitaminy B a E a také na minerální látky. Nejlepší je, že olej z makadamového ořechu má na pleť změkčující účinek, ale je ideálním řešením i v tom případě, pokud je vaše pokožka velmi citlivá. Bez obav ho můžete používat i během těhotenství, ale protože je čistý a šetrný, je dokonalou volbou i na pokožku nejmenších dětí.

Má vysoký obsah kyseliny palmitolejové, a proto je velmi vzácným olejem, skutečnou specialitou. Vstřebává se pomalu a velmi hluboko, a proto je ideálním, pokud ho chcete použít k masáži, obzvlášť pokud je vaše pokožka suchá a na dotyk drsná.

Jak jsem již uvedla, tento božský přírodní poklad jsme přidali i na paletu Manny. Takto se zrodilo Manna Makadamové máslo, které je okouzlujícím setkáním za studena lisovaného makadamového oleje a bambuckého másla! Tentokrát jsme se rozhodli tak, že k pohádkové směsi nepřidáme esenciální olej, díky tomu je máslo skutečně originální: má špinavě bílou barvu, je měkké a zcela bez vůně! Je vhodné i pro muže nebo pro ty, kterým silné vůně způsobují bolest hlavy nebo jsou citliví na esenciální oleje. Je dokonalým, pokud hledáte úplně přírodní, neutrální a přece exotické máslo.

Ukážu vám, na co všechno můžete úžasné Manna Makadamové máslo každodenně použít:
Jakmile otevřete krabičku, uvidíte příjemnou, krémovou konzistenci, a proto je na váš vyčištěný obličej dokonalým krémem ráno i večer. Vynikající je i po koupeli na ošetření pokožky, hlavně pokud ho nanesete na ještě vlhkou pleť. Takto se bude už i tak měkké máslo nanášet ještě snadněji. Vaše pokožka ho téměř ihned vsákne a nezanechává pocit mastnoty. Budete ho milovat! Doporučuji, abyste jednu krabičku nosili i v tašce nebo měli na stole, protože makadamové máslo je úžasné i jako krém na ruce. Pokud máte na rukou suchou pokožku nebo cítíte drsnou pokožku na loktech, potom ho používejte bez obav! Doporučuji ho i k péči o nehtová lůžka. Stačí z něj množství velikosti hrášku, jeho konzistence je tak bohatá a výživná. V jarním období věnujeme více pozornosti i péči o chodidla, makadamové máslo pomůže i tady: po důkladné pedikúře si s ním natřete nohy a paty a uvidíte, že vám poskytne úžasný pocit. Naneste ho po celé délce nohou, takto bude rozmazlování skutečně dokonalým.

Nezapomeňte, že jako každá Manna, i Makadamové máslo, je zcela veganskou přírodní lahůdkou, bez chemikálií a bez testů na zvířatech. Jak se osvědčilo vám? Těším se na váš názor a zkušenosti!

Líbil se Vám článek? Sdílejte ho s Vašimi známými, aby si ho mohli přečíst i oni.

Připomínky

Pro přidání komentáře musíte být přihlášení!



Ceníme si Vaši věrnost!

Období slev v procentech skončilo, protože chceme, abyste jako člen Manna klubu získali nenapodobitelnou péči a ještě více výhod. Manna klub jsme vytvořili právě proto, aby byly nabídky, které jsou pro Vás připraveny, co nejpřehlednější.

Zjistěte více