Pokud nakupujete kosmetické výrobky, sledujte tato loga!
pokud nakupujete kosmetické výrobky, sledujte tato loga!

Pokud nakupujete kosmetické výrobky, sledujte tato loga!



Každý den můžete slyšet miliony reklamních sloganů, vidět loga na několika stech různých výrobcích a je velmi těžké se rozhodnout, kterému můžete věřit a za kterými se ukrývají skutečné hodnoty. Mám pro Vás dobrou zprávu: pokud toužíte po 100% etickém, přírodním kosmetickém výrobku, stačí, pokud budete hledat následující čtyři znaky!

Cruelty Free

Vím, v souvislosti s tímto tématem se ve Vás může vynořit mnoho otázek. Je možné na výrobku označit „netestované na zvířatech“, když hotový výrobek sice netestovali na zvířatech, ale složky potřebné k jeho výrobě ano? Nebo může mít produkt značku Cruelty Free, pokud samotný výrobce ne, ale jeho dodavatele testovali na zvířatech? Netestování na zvířatech se dnes už považuje za základ, ale nestačí, aby to výrobce o sobě pouze hovořil. Měli byste vědět, že pouze tehdy si můžete být 100% jistí, že při výrobě Vašeho oblíbeného kosmetického výrobku nemuselo trpět ani jedno zvíře, pokud na obale výrobku vidíte logo Cruelty Free. Skákajícího zajíce můžete vidět na všech produktech Manny, je to naše záruka pro Vás, že jakýmkoliv výrobkem, který u nás zakoupíte, chráníte živočišnou říši a můžete přispět k lepšímu životu zvířat! Jsem hrdá na to, že Manna je první česká firma, která je uznávaná společnostmi Cruelty Free International a BUAV a je kosmetickou značkou bez testů na zvířatech!

Palmoil Free

Produkty s obsahem palmového oleje (sodium palmate) jsou skuteční ničitelé přírody. Jeho získání je doprovázeno nadměrným ničením přírody, ničením životního prostředí primátů. Právě proto ani v jednom produktu od Manny nepoužíváme palmový olej, protože považujeme ničení a utrpení, které způsobuje výroba této složky, za zbytečné a nepřiměřené.

BDIH

Pamatuji si, před dvěma lety, přesně na naše páté narozeniny, jsem se dozvěděla, že jsme získali ocenění nejprestižnější evropské přírodní organizace, ocenění BDIH COSMOS Natural a COSMOS Organic. Dnes se už 48 produktů Manny s hrdostí pyšní tímto oceněním, mezi nimi i Eben - čisticí mýdlo na obličej s aktivním uhlím, které si vysloužilo ocenění COSMOS Natural a dokonce i hodnocení vegan.

Vegan Society

Tyto Manny obsahují pouze čisté, rostlinné složky a jsou zaručeně bez genetické modifikace. Veganskými Mannami i Vy potvrzujete, že používáte kvalitní, etické přípravky pro péči o tělo, kterými můžete snížit svou ekologickou stopu, chránit zvířata a celou planetu.

Tato loga jsou pro nás velmi důležitá a jsme na ně nesmírně hrdí, protože dokazují, že produkty Manny splňují i ty nejpřísnější požadavky a dokonce je i v mnoha případech převyšují. Pokud na balení spatříte tato loga, měli byste vědět, že nejenom nás, ale zkoumali i naše dodavatele, a proto si můžete být jistí, že dostanete to nejlepší, a že s nimi dopřejete to nejlepší sobě i svému okolí.

Líbil se Vám článek? Sdílejte ho s Vašimi známými, aby si ho mohli přečíst i oni.

Připomínky

Pro přidání komentáře musíte být přihlášení!



Ceníme si Vaši věrnost!

Období slev v procentech skončilo, protože chceme, abyste jako člen Manna klubu získali nenapodobitelnou péči a ještě více výhod. Manna klub jsme vytvořili právě proto, aby byly nabídky, které jsou pro Vás připraveny, co nejpřehlednější.

Zjistěte více