Přírodní tajemství zářivých vlasů
přírodní tajemství zářivých vlasů

Přírodní tajemství zářivých vlasů



Dorazily nové Manna přípravky pro péči o vlasy a i ceny starých jsou zvýhodněné!


Toužíte po krásných vlasech? Je pro vás důležité, abyste používali pouze přírodní, veganské kosmetické přípravky rostlinného původu? Mám pro vás skvělou zprávu! Pohádková koruna krásy už není pouze snem, rodina Manny pro péči o vlasy se rozrostla o nové členy: dorazil tekutý ošetřující sprej na vlasy a šampon a balzám vyrobené vysloveně pro barvené vlasy!

Řeknu vám, proč jsou Manna přípravky pro péči o vlasy jedinečné!

Nejnovější inovace Manny, Intenzivní regenerační sprej na obnovu struktury vlasů, který se aplikuje před mytím vlasů, udělá vlasy intenzivně zářivými, lesklejšími a vlasy regeneruje!

Všechny tři Manna šampony a balzámy testovala jedna mezinárodně uznávaná výzkumná laboratoř, která jejich pohádkové účinky potvrdila!

Šampony na suché, normální nebo mastné vlasy a vlasy s lupy - dokonce i nejnovější specialita vyrobená pro barvené vlasy - vlasy dokonale a přece jemně čistí a nevysušují je.

Přírodní balzámy zase udělají vaši korunu krásy měkkou a lesklou a poskytuji pocit hydratace. Balzám na mastné vlasy a vlasy s lupy například zmírňuje maštění vlasů! Testy potvrdily i to, že používáním Manna šamponu a balzámu na barvené vlasy zůstanou barvené vlasy ještě několik týdnů po jejich barvení živé a zářivé!

Při výrobě Manna přípravků pro péči o vlasy jsme použili pouze přírodní složky rostlinného původu, vaše vlasy ošetřují a vyživují speciální, výjimečné poklady a naleznete v nich například olivový a arganový olej, olej z melounových jadérek nebo ze semínek brokolice, ale naleznete v nich i prášek z oříšků a dokonce máme i přípravek pro péči o vlasy, do kterého se dostal i kofein!

Získejte staré i nové přípravky pro péči o vlasy od Manny nyní se slevou!


Máte suché, normální, mastné vlasy, vlasy s lupy nebo barvené vlasy? Toužíte po lesklejších a měkčích pramíncích?

Ukažte své krásné vlasy a vyberte si z 8 jedinečných, přírodních Mann tu, která se hodí k typu vašich vlasů, protože do 16.05.2019 do půlnoci jsou ceny nejenom 3 nových, ale i 5 starých přípravků pro péči o vlasy v akci, klikněte sem nyní!

* na základě výzkumu mezinárodně uznávané výzkumné laboratoře za účasti 25 žen (nad 18 let) a jejich subjektivní zpětné vazby.
** na základě údajů přístrojového měření výzkumu mezinárodně uznávané výzkumné laboratoře za účasti 25 žen (nad 18 let).

Líbil se Vám článek? Sdílejte ho s Vašimi známými, aby si ho mohli přečíst i oni.

Připomínky

Pro přidání komentáře musíte být přihlášení!



  • avatar
    • Lenka
    • 2019-05-31 09:27

    Koupila jsem desetileté dceři, která má dlouhodobě problém s mastnými vlasy. Má je jemné, musela si je mýt ob den a to druhý den už byly viditelně hodně mastné, zplihlé. Vyzkoušely jsme různé šampóny, ale naprosto bez efektu. A u šampónu od manny na mastné vlasy stačily dvě umytí a vlasy má nadýchané, nemusí si je tak často mýt a na pohled nejsou vůbec mastné. Sama chodí nadšená. Za mě opravdu super!

    • Lenka
    • 2019-05-31 09:27

Ceníme si Vaši věrnost!

Období slev v procentech skončilo, protože chceme, abyste jako člen Manna klubu získali nenapodobitelnou péči a ještě více výhod. Manna klub jsme vytvořili právě proto, aby byly nabídky, které jsou pro Vás připraveny, co nejpřehlednější.

Zjistěte více