Osvědčená řešení doma, jednoduše
osvědčená řešení doma, jednoduše

Osvědčená řešení doma, jednoduše



Existuje žena, která by netoužila po pěkných, růžových nebo červených rtech? Abychom zdokonalili svůj úsměv, někdy kromě ošetřujícího přípravku naneseme i trochu barvy, dokonce mnoho mladých žen opět používá rtěnky zažívající svoji renesanci. Pokud chcete vědět, jak mohou vaše rty vypadat úchvatně i bez make-upu, prozradím vám, co byste měli vyzkoušet. Máte zájem o několik jednoduchých tipů, s jejichž pomocí můžete obnovit přirozenou krásu vašeho úsměvu?

1.tip

Používejte balzám a máslo!

Vzhledem k tomu, že tenká pokožka našich rtů obsahuje i maz, je velmi důležité, abychom rty promazávali a hydratovali v závislosti na povětrnostních podmínkách. Pokud však chcete v zrcadle vidět krásnou, narůžovělou barvu, musíte rty chránit před chladem, vlhkostí, suchým vzduchem a nadměrným slunečním zářením přírodním balzámem na rty. Trochu kokosového másla můžete aplikovat i večer, uvidíte, že budou velmi dobře reagovat, budou hladší a hedvábnější. Ještě lepší je, pokud to uděláte tak, že předtím rty masírujete štětinkami zubního kartáčku a odstraníte odumřelé kožní buňky.

2. tip

Barvěte jadérky granátového jablka!

Rozdrťte a pomelte trochu semínek granátového jablka, smíchejte s trochou smetany (smetana na vaření) a tento krém pravidelně používejte. Po několika použitích si všimnete, že vaše rty jsou plnější, jasnější barvy a zdravější.

3. tip

Zesvětlujte okurkou nebo citronem!

Ukrojte plátek citronu, pocukrujte ho a každý den s ním potírejte své rty. Zrníčka cukru odstraní kousky zestárlé pokožky, citronová šťáva zase dodá pokožce rtů světlejší, zářivější odstín, pokud už trochu ztmavla a ztratila lesk. Na ústa si můžete přiložit i plátky okurky, lehněte si na záda a dopřejte si tolik času, aby se vsáklo takové množství okurkové šťávy, které je potřeba.

4. tip

Masírujte Mandlovým olejem!

Smíchejte trochu oleje, cukru a medu a touto lahůdkou promasírujte své rty. Pokud doma nemáte mandlový olej, směs můžete připravit s použitím jakéhokoliv zkrášlujícího oleje nebo i olivového oleje, důležité je, abyste použili olej bohatý na vitamíny, protože klíčem k rychlé regeneraci je právě toto.

Od čeho mohou rty ztmavnout?

Tmavší rty bez lesku mohou mít několik příčin. Obecně se barva našich rtů mění z růžové na hnědou s přibývajícím věkem a v závislosti na našem životním stylu. Kouření a nekvalitní kosmetika proces urychluje, stejně jako zanedbávání běžné péče a jako kdyby musela snášet výkyvy počasí (UV, vítr, pára) bez ochrany. Pro zachování mladistvého, zdravého vzhledu je velmi důležité, abychom každý večer odstranili make-up a rty si denně promasírovali zubním kartáčkem ještě předtím, než si naneseme noční, výživný kokosový olej. Pomalu je čas jarní obnovy těla a duše, i to by mohlo být součástí vašeho programu.

Chtěli byste vyzkoušet některou z těchto praktik?



Líbil se Vám článek? Sdílejte ho s Vašimi známými, aby si ho mohli přečíst i oni.

Připomínky

Pro přidání komentáře musíte být přihlášení!



Ceníme si Vaši věrnost!

Období slev v procentech skončilo, protože chceme, abyste jako člen Manna klubu získali nenapodobitelnou péči a ještě více výhod. Manna klub jsme vytvořili právě proto, aby byly nabídky, které jsou pro Vás připraveny, co nejpřehlednější.

Zjistěte více