Oslavujte podzim “zachumlaní doma”!
oslavujte podzim “zachumlaní doma”!

Oslavujte podzim “zachumlaní doma”!



Léto je úchvatné a sluneční paprsky úžasné, ale pokud hovoříme o stylu, vítězem je podzim. Přivítejte chladnější roční období s otevřenou náručí a vložte do svého života příjemné chvíle!


Pokud se v klidném podzimním večeru, po příjemné, horké koupeli s esenciálními oleji zachumláte do deky, vezmete si do jedné ruky knihu a do druhé svůj oblíbený čaj, potom se svět na chvíli zastaví, protože se konečně soustředíte jenom na sebe. Čím víc těchto klidných chvil prožijete, tím budete blíže k vnitřní harmonii, kterou nám přináší toto nádherné roční období.

Zde je několik „přísad”, které Vám pomohou, abyste tyto okamžiky mohli prožít i Vy:

Světla - vůně

Pro mě je nedílnou součástí podzimu keramická odpařovací mísa, pod kterou se třpytí oheň malé čajové svíčky. Do vody přidám několik kapek esenciálního oleje. Nejraději mám Pomerančový esenciální olej, ze kterého dám někdy trochu i do vody, kterou umývám podlahu, aby ožila i podlaha. V této době už nezapínám silnější umělé světlo, svítí pouze lampa na čtení, solná lampa nebo svíčky. Takto se zbavím celodenního stresu.

Látky

Nikdy není vhodnější příležitost na sebevyjádření textiliemi, jako na podzim. Máte mnoho možností: košile, vesta a riflová bunda? Samozřejmě. Svetr s kapucí, čelenka, kožená bunda a šál. Proč ne? Množství způsobů a kombinací zpestří a rozveselí všední dny. Doma měkká deka, přikrývky na postel a polštáře v přírodních zemitých barvách. Tím vším si můžete vykouzlit atmosféru ročního období.

Hygge

V poslední době jste už určitě slyšeli toto těžko vyslovitelné slovo. Mezi Dány toto slovo vyjadřuje útulnost, pohodlí a harmonii. Stalo se téměř synonymem pro vyjádření podzimních- zimních chvil. Studené ruce a teplé srdce, teplo domova během mrazivého dne, půl hodinka prožitá v dokonalém tichu, objevení krásy okamžiku. Jsou to maličkosti: praskání dřeva v krbu, klepání deště na okno, hodinka nad dobrou knihou nebo nerušené chvíle trávené v kruhu nejbližších. Bez telefonu, internetu a televize.

Pobyt v přírodě

Listy stromů s nádechem oranžové barvy, hra slunečních paprsků a pronikavé ticho. Není nic krásnějšího, než podzimní příroda. Největší otázkou je vždy to, kam se vydat. Nejraději mám procházky v lesích, ale krásné jsou i parky. Naleznete je v každém městě.

Líbil se Vám článek? Sdílejte ho s Vašimi známými, aby si ho mohli přečíst i oni.

Připomínky

Pro přidání komentáře musíte být přihlášení!



Ceníme si Vaši věrnost!

Období slev v procentech skončilo, protože chceme, abyste jako člen Manna klubu získali nenapodobitelnou péči a ještě více výhod. Manna klub jsme vytvořili právě proto, aby byly nabídky, které jsou pro Vás připraveny, co nejpřehlednější.

Zjistěte více