Vše o novém kakaovém máslu!
vše o novém kakaovém máslu!

Vše o novém kakaovém máslu!



Během chladnějších dnů bude Vašim nejlepším přítelem kakaové máslo. Dostanete tipy i na to, jak tento organický poklad s čokoládovou vůní uchovávat!

Věděli jste, že před 3500 lety považovali Mayové kakaové máslo za „potravu Bohů”? Není divu, protože čisté kakaové máslo s božskou vůní a vysokým obsahem tuku, které se získává z kakaových bobů, má na lidský organismus skutečně zázračný účinek.

Podívejme se, jak tento poklad pocházející z Ghany ovlivňuje naše smysly. Kakaové máslo je tuk nažloutlé nebo krémové barvy, který je při pokojové teplotě tuhý, avšak při tělesné teplotě se rozpustí a snadno vmasíruje do pokožky. Při rozpuštění se na jeho povrchu objeví malé kuličky, ale nemějte strach, je to úplně přirozené a neovlivňuje kvalitu ani blahodárné účinky kakaového másla!

Pokud se Vám zdá, že je povrch v kelímku vlivem rozpouštění nerovnoměrný, zahřejte ho tak, aby bylo tekuté, vložte ho do ledničky a jeho povrch bude za půl hodiny opět krásně hladký!

Kromě krásy Vašeho kakaového másla bude viditelnější už pouze krása Vaší pleti! Můžete s ním ošetřovat téměř každý centimetr čtvereční své pokožky: obličej, rty, místo tělového mléka, ruce, lokty, paty a nohy - tedy od hlavy až k patě!:). Protože se pomalu vstřebává, jeho účinek trvá déle. Je výborným podkladovým krémem, do kterého můžete přimíchat i jiná přírodní másla nebo zkrášlující oleje od Manny!

Dobrou zprávou je, že kakaové máslo se bude líbit i Vašim dětem, zejména kvůli jeho chutné vůni, která připomíná čokoládu. Ošetřujte s ním obličej svých dětí a jejich ruce během chladných, větrných dnů! Na co používáte kakaové máslo Vy? Napište mi to!:)

Líbil se Vám článek? Sdílejte ho s Vašimi známými, aby si ho mohli přečíst i oni.

Připomínky

Pro přidání komentáře musíte být přihlášení!



Ceníme si Vaši věrnost!

Období slev v procentech skončilo, protože chceme, abyste jako člen Manna klubu získali nenapodobitelnou péči a ještě více výhod. Manna klub jsme vytvořili právě proto, aby byly nabídky, které jsou pro Vás připraveny, co nejpřehlednější.

Zjistěte více