Opět jsou tady, aby Vás mohly rozmazlovat
opět jsou tady, aby vás mohly rozmazlovat

Opět jsou tady, aby Vás mohly rozmazlovat



Mám pro Vás dobrou zprávu: vzdušné, pěnové, voňavé hvězdy Manna palety se vrátily!

Zásobili jste se na jaře pěnovými krémy a Vaše zásoby už Vám docházejí? Mám pro Vás fantastickou zprávu: čisté a přírodní speciality bez chemikálií jsou na virtuálních pultech Manny opět dostupné!

Společně s chladným a ponurým, podzimním počasím přišly i královny mezi přípravky pro péči o tělo od Manny, aby Vás svými pohádkovými vůněmi zavály do úžasné, barevné růžové zahrady nebo do pomerančového sadu, který je obklopen levandulovými lány nebo na zelený ostrov, který voní exotickými, sladkými květy a citronovou trávou. Anebo Vás možná okouzlí pohádkovou, čokoládově - kokosovou vůní.

Pokud jste se s nimi ještě nesetkali, neváhejte a získejte je. Úžasně lehké, pěnové přípravky pro péči o tělo budete zbožňovat ti Vy!


Pohádkové složení, božská vůně

Exotický Pěnový krém s kakaovým a panenským kokosovým máslem, který je vyroben z kakaového másla a panenského kokosového oleje, Vás bude dokonale rozmazlovat. Neobsahuje esenciální oleje, a proto může být tato specialita od Manny s čokoládově - kokosovou vůní dokonalým řešením i pro nejcitlivější pokožku.

I příznivci ovocných a květinových vůní si mohou mezi pěnovými krémy najít božské kompozice. Pěnové krémy vyrábíme s bambuckým máslem, vitaminem E a různými ošetřujícími, rostlinnými oleji, s přidáním pomerančového a levandulového esenciálního oleje, esenciálního oleje z citronové trávy, ylang-ylang a bergamotu a také s přidáním čistého esenciálního oleje z růží.

Jsou pěnové, krémové a dají se snadno roztírat. Jsou zcela přírodní a jako všechny ostatní Manny.

Už jste některý vyzkoušeli?


Mám pro Vás jeden tip: získejte je nyní všechny! Všechny čtyři druhy 200 ml Pěnových krémů od Manny mohou být Vaše do 12.10.2017 za uváděcí cenu!

UPOZORNĚNÍ: Skladujte je v dostatečné vzdálenosti od jakéhokoliv zdroje tepla: svíčky, topení, trouby, ohřívače! Pěnové krémy skladujte při pokojové teplotě nebo v chladné spíži, díky čemu zůstanou tyto lahůdky pro péči o tělo vyrobené ze 100 % přírodních složek, bez konzervačních látek a zahušťovadel, dokonale pěnové a krémové.

Líbil se Vám článek? Sdílejte ho s Vašimi známými, aby si ho mohli přečíst i oni.

Připomínky

Pro přidání komentáře musíte být přihlášení!



Ceníme si Vaši věrnost!

Období slev v procentech skončilo, protože chceme, abyste jako člen Manna klubu získali nenapodobitelnou péči a ještě více výhod. Manna klub jsme vytvořili právě proto, aby byly nabídky, které jsou pro Vás připraveny, co nejpřehlednější.

Zjistěte více