Úžasné řasy, přirozeně!
Úžasné řasy, přirozeně!

Úžasné řasy, přirozeně!



Husté, dlouhé řasy jsou ozdobou Vašeho pohledu. Pro sametový výsledek však nemusíte své řasy namáčet do chemikálií, a to, aby byly zdravé a lesklé, můžete dosáhnout i přírodními metodami!


Následujícími metodami můžete podpořit růst svých řas, které budou s jejich pomocí měkčí a zdravější! Toto jsou mé oblíbené:

Arganový olej na jejich růst

Olej získaný ručním zpracováním plodu arganovníku se nazývá i tekuté zlato. Jeho přirozené množství vitaminu E je mimořádně vysoké a kromě toho obsahuje i velké množství nenasycených mastných kyselin. Díky jeho schopnosti vázat vodu a změkčovat, je pro sluncem vysušené, zlámané řasy doslova balzámem! Mnozí ho používají na podporu růstu vlasů, avšak tento pouštní elixír působí i na řasy. Vyzkoušejte Manna arganový zkrášlující olej: naneste ho před spaním v tenké vrstvě a vzbudíte se nádhernými řasami! Olej si nanáším večer řasenkou, kterou už nepoužívám nebo vatovou tyčinkou, pouze na řasy, přičemž si dávám velký pozor, aby se nedostal do očí.

Olivový olej na jejich posílení

Díky velkému množství vitaminů a minerálních látek olej lisovaný z olivových bobulek změkčuje a ošetřuje řasy. Na konci dne si na čtvrt hodinky lehněte a přiložte si na oči vatové tampóny namočené do oleje, a potom je dejte dolů a řasy opláchněte vlažnou vodou! Olivový olej použijte tehdy, pokud chcete řasy posílit a vyživit, potom budou krásně lesklé!

Bílkoviny pro bohatý efekt

Řasy, stejně jako vlasy, rostou a mění se. Jedna řasa naroste v průměru za 4-8 týdnů. Vhodná výživa je pro jejich růst nezbytná, a proto konzumujte kvalitní bílkoviny, například ořechy, mandle a čočku, protože přispívají k tvorbě keratinu, který je hlavní složkou vlasů, pokožky a nehtů.

Voda pro jejich pružnost

Pokud piji málo vody, hned si všimnu, že jsou moje vlasy a pokožka matnější a bez života. A samozřejmě, i moje řasy. Na podzim přirozeně pochopím, že místo studené vody pijete raději horký čaj, ale měli byste vědět, že kofein vyplavuje z organismu vodu, čím zpomaluje i růst řas. Pijte bylinkové čaje a minimálně dva litry vody denně, aby Vaše řasy zůstaly pružné! Kromě toho je dobré, pokud se vyhnete i konzumaci velmi slaných a zpracovaných potravin!

Líbil se Vám článek? Sdílejte ho s Vašimi známými, aby si ho mohli přečíst i oni.

Připomínky

Pro přidání komentáře musíte být přihlášení!



Ceníme si Vaši věrnost!

Období slev v procentech skončilo, protože chceme, abyste jako člen Manna klubu získali nenapodobitelnou péči a ještě více výhod. Manna klub jsme vytvořili právě proto, aby byly nabídky, které jsou pro Vás připraveny, co nejpřehlednější.

Zjistěte více