Oddejte se pokušení: volá vás přírodní luxus
oddejte se pokušení: volá vás přírodní luxus

Oddejte se pokušení: volá vás přírodní luxus



Luxus v mém slovníku znamená rozmazlování bez kompromisů. Takovými kosmetickými přípravky, které jsou bez chemikálií, ale jsou účinné a po jejichž použití budete zářit jako královna.

Napadne vás přirozenost, když zaslechnete „luxusní kosmetický přípravek”?

Protože se právě nacházíte ve světě přírodních kosmetických přípravků bez chemikálií, ve světě Manny, mohlo by vás to napadnout, ale přiznejme si, tyto dva pojmy se až tak často nespojují.

Přitom se spolu přírodní kosmetika a rozmazlující luxus v každodenním životě dobře snáší, dokážu vám to.

  • Luxus poskytuje kouzelný (společný) účinek přírodních složek.

O věčném mládí, lektvarech a elixírech krásy je mnoho pohádek a legend. Kouzelné složky samozřejmě neexistují, ale už i naši předkové velmi dobře věděli, že pro přísady krásy je dobré se obrátit na přírodu a tajnou formulku hledat právě tam.

(Místo magické síly už dnes hovoříme: "prokazatelný účinek". To v případě mnoha Mann potvrzují klinické testy nebo výsledky výzkumů nezávislé, mezinárodně uznávané výzkumné laboratoře.)

Zde je příklad toho, co je to luxus ukrývající se v přírodních složkách.

V Manna Luxusním elixíru na obličej (uhodli jste, tento název není pouze náhoda) naleznete božské oleje. I proto jsem ráda, že vám mohu o tomto exkluzivním séru na obličej napsat, protože mohu znovu opakovat: pracovala jsem na něm velmi dlouho, protože jsem chtěla, aby se do elixíru dostala co nejlepší formule. Pokud se vám líbí, přidala jsem do něj i luxus svého času, abyste cítili: Manna není na rozmazlování skoupá. (Vyrobilo se 17 testovacích verzí, než jsem 18., poslední verzi uznala za dostatečně adekvátní k tomuto účelu).
Jaké oleje se do luxusního elixíru dostaly? Kromě meruňkového oleje, oleje z granátového jablka a šafránového oleje se do něj dostal i šípkový, brusinkový a borůvkový olej. Ale obsahuje i vitamin E, a dokonce i výtažek z mořských řas, aby vaší pleti navrátil krásu. Nezapomněla jsem ani na luxus vůně: proto mezi jeho složkami figuruje i esenciální olej z heřmánku římského.

Manna Luxusní elixír na obličej prokazatelně zmírňuje délku a hloubku vrásek a pleť bude díky němu pevnější a pružnější.*

*na základě subjektivních uživatelských odezev, vykonaných výzkumem nezávislé, mezinárodně uznávané laboratoře, za účasti 25 žen (od 26 do 65 let), v trvání čtyř týdnů (při použití jedenkrát denně)

  • Příslib luxusu se ukrývá v každé přírodní složce

Nemyslete si, že luxus se může ukrývat pouze v dokonale zkomponovaném, přírodním kosmetickém přípravku složeném z několika složek, už i jedna jediná složka může být rozmazlující.

Vynikajícím příkladem je bambucké máslo, které je skutečným zázrakem přírody.

Proč ho fanoušci Manny milují, bych mohla dlouho jmenovat: díky svému protizánětlivému účinku pomáhá zmírnit vyrážky a podráždění pokožky, hydratuje, zachovává pružnost pleti, je přítelem mastné, zralé i citlivé pleti v jedné osobě.

Manna Prémiové bambucké máslo sjednocuje všechny dobré vlastnosti základní suroviny a ještě kousek i přidává, a proto je skutečně luxusní verzí. Protože je bambucké máslo i trochu drsné a těžko roztíratelné, u této prémiové verze jsem konzistenci odlehčila. Výsledkem je jemný, snadno aplikovatelný krém plný tělové luxusní vůně, který slibuje hladší a čistší pleť obličeje* a zmírňuje viditelné známky stárnutí. Kromě toho je dokonale univerzální: pleťový krém, tělové mléko, mléko po opalování, ale zároveň i krém na změkčení pokožky rukou a chodidel.

*1. klinický výzkum: konal se za účasti 30 dobrovolníků (od 29 do 82 let), kteří bambucké máslo používali každý den během 4-7 měsíců.

Zažijte co nejdříve trochu luxusu se svými oblíbenými Mannami!

Líbil se Vám článek? Sdílejte ho s Vašimi známými, aby si ho mohli přečíst i oni.

Připomínky

Pro přidání komentáře musíte být přihlášení!



Ceníme si Vaši věrnost!

Období slev v procentech skončilo, protože chceme, abyste jako člen Manna klubu získali nenapodobitelnou péči a ještě více výhod. Manna klub jsme vytvořili právě proto, aby byly nabídky, které jsou pro Vás připraveny, co nejpřehlednější.

Zjistěte více