Od těchto věcí budete mít ihned vánoční náladu!
od těchto věcí budete mít ihned vánoční náladu!

Od těchto věcí budete mít ihned vánoční náladu!



Vánoce jsou už brzy tady. Jak se na ně připravujete? Díky následujícím tipům se zaručeně dostanete do adventní nálady a do svátečního období se můžete vrhnout s příjemným oduševněním!

Přiznám se, že Vánoce jsou jedním z mých nejoblíbenějších období roku, ale uvědomuji si i to, že adventní nálada nezaklepe na dveře vašeho života automaticky jenom proto, že kalendář ukazuje prosinec. Hlavně, pokud jste kvůli shonu v práci na konci roku ještě více zatíženi a máte málo volného času.

V tomto bych vám ráda pomohla, protože věřte mi, stačí trochu pozornosti, abyste kolem sebe dokázali vytvořit sváteční atmosféru. Pokud se to podaří a Štědrý večer budete očekávat s dobrou náladou a v harmonii, potom se tato radost odrazí i na lidech ve vašem okolí!

Záplava vánočních filmů

Nevím, jak jste na tom vy, ale u nás je téměř tradicí, že při přípravách na Vánoce vždy sledujeme tematické filmy! Je několik starých vánočních klasik, s jejichž pomocí se snadno dostaneme do vánoční nálady i tehdy, pokud by to podle počasí venku nebylo snadné.
Doporučuji filmy Láska nebeská, Grinch, Ledové království a Holiday.

Koupel s esenciálními oleji

Využijte chladné počasí k tomu, abyste zavedli nový rituál! Po příchodu domů si místo rychlé sprchy napusťte rozmazlující koupel! Použijte Manna šumivé koule do koupele, ale můžete udělat i to, že si nastrouháte kousek svého oblíbeného Manna mýdla a vhodíte ho do vody, a to celé potom dokončíte několika kapkami 100% čistého přírodního esenciálního oleje. Vyzkoušejte pomerančový esenciální olej, který vás přivede do sváteční nálady.

Odpařování

Kromě koupele vám nejvíce přinesou sváteční náladu vůně. Vzpomínáte si na pocit, když vstoupíte do bytu a ucítíte příjemnou vůni skořicového zákusku, na kterém si pochutnáváte během svátků? Nemusíte neustále péct, aby i váš byt neustále plaval v této nostalgické, lákavé, vánoční atmosféře. Stačí, pokud do odpařovače přidáte několik kapek Manna pomerančového nebo bergamotového esenciálního oleje a příjemná vůně zaplaví celý byt.

Velký vánoční úklid

Pokud chcete být skutečným profesionálem, potom si v tomto období připravujte i vodu na mytí podlahy tak, že k octové vodě přidáte pomerančový esenciální olej.

Oblečení se sváteční vůní

K vůni domova přispívá i oblečení. Místo klasické aviváže přidejte do pračky několik kapek Manna 100% pomerančového nebo bergamotového esenciálního oleje, aby i vaše oblečení dostalo „vánoční” ošetření. Uvidíte, že tyto drobnosti přispějí k tomu, abyste se dostali do sváteční nálady.

Vánoce v pěnovém krému

Jak by se vám líbilo, kdybyste se během přípravy na svátky rozmazlovali pěnovým krémem s vánočním nádechem? Manna pěnový krém pro péči o tělo s bambuckým máslem s esenciálními oleji pomeranč a hřebíčkem má nostalgické aroma připomínající dávno minulé Vánoce. Naneste si ho na vlhkou pokožku, dosáhnete tím ještě lepší účinek. Nejlepší je, pokud sladkou pomerančovou, kouzelně krásnou vůni dosáhneme přirozenými, přírodními složkami. Dostalo se do něj bambucké máslo, pomerančový esenciální olej a esenciální olej z hřebíčků. V tomto pěnovém krému je ukrytá „esence” Vánoc, budete ho milovat.

Bruslení

Toto je sport, který se doslova spojuje se sváteční náladou. Kluziště jsou většinou ozdobena vánočními světly, a navíc i hudba, která se hraje na kluzišti, vám pomůže, abyste se dostali do sváteční nálady. Dokonalý program s rodinou nebo přáteli!
Lyžování

Pokud můžete, nečekejte s lyžováním na rok 2019. Už i prodloužený víkend na horách vám dodá vánoční pocit, po jakém toužíte. Horký čaj, nádherné štíty hor pokryté sněhem a zážitek z lyžování. To všechno přispěje k tomu, abyste pocítili blízkost svátků.

Čtení

Vánoce jsou obdobím zpomalení a dobití se energií. Pomocí dobré knihy se můžete ponořit do jiného světa příběhu a můžete se tak zcela uvolnit. A pokud vás čtení úplně okouzlilo, našli jste dokonalý dárek!

Líbil se Vám článek? Sdílejte ho s Vašimi známými, aby si ho mohli přečíst i oni.

Připomínky

Pro přidání komentáře musíte být přihlášení!



Ceníme si Vaši věrnost!

Období slev v procentech skončilo, protože chceme, abyste jako člen Manna klubu získali nenapodobitelnou péči a ještě více výhod. Manna klub jsme vytvořili právě proto, aby byly nabídky, které jsou pro Vás připraveny, co nejpřehlednější.

Zjistěte více