Manna adventní kalendář: očekávejme příchod Vánoc společně!
manna adventní kalendář: očekávejme příchod vánoc společně!

Manna adventní kalendář: očekávejme příchod Vánoc společně!



Každý den na vás čeká nové překvapení, otevřete okénka Manna adventního kalendáře a získejte kouzelné dárky a slevy!

Do Vánoc už zbývají pouze 4 týdny! Už se na ně těšíte?


Určitě jste už i vy viděli, koupili nebo vyrobili malý kalendář, za jehož okénky se ukrývá malá čokoláda nebo sladkost. Věděli jste, že to celé vymyslela jedna maminka? Kolem roku 1900 žil v Německu malý chlapec, který se nemohl dočkat svátků, tak netrpělivě očekával Vánoce. Jeho maminka rozdělila tvrdý papír na 24 částí a na každou část nabodla malý kousek čokolády. Chlapec mohl každý den z malých překvapení jedno sníst. Tento chlapec v dospělosti na základě nápadu své matky založil podnikání a zrodil se dnes už dobře známý adventní kalendář.

Vzpomínáte si, jak jste se v dětství těšili na Vánoce? Jak dny plynuly, tak se i na adventním kalendáři otevírala okénka. Udělejte čas očekávání Vánoc vzrušujícím s Mannou!

Manna adventní kalendář je připraven pro vás!


Jak by se vám líbilo, kdybyste každý den dostali dárek nebo slevu a kdyby na vás čekala okouzlující překvapení? To se nyní stane skutečností! V okénkách Manna adventního kalendáře na vás každý den čeká nová a nová fantastická nabídka, úžasná sleva, pohádková akce, soutěž nebo právě hodnotný dárek!

Vychutnávejte si překvapení, každý den odhalte aktuální tajemství, získejte všechny božské dárky a slevy, uvolněte se a zapomeňte na shon na konci roku!

Nezapomeňte! Od této chvíle začněte každé ráno tím, že otevřete aktuální okénko na Manna adventním kalendáři a získáte jedinečnou nabídku! :)

Měli byste vědět: každá nabídka platí pouze jeden den, pouze do půlnoci daného dne! Hodiny tikají, a proto dlouho neváhejte!

Pojďte a prohlédněte si dnešní překvapení Manna adventního kalendáře, klikněte!

Líbil se Vám článek? Sdílejte ho s Vašimi známými, aby si ho mohli přečíst i oni.

Připomínky

Pro přidání komentáře musíte být přihlášení!



  • avatar
    • Barbora
    • 2018-12-02 23:23

    Dobry vecer, potrebuji zmenit objednavku. Je to mozne? Dekuji

    • Barbora
    • 2018-12-02 23:23
    • avatar
      • Andrea Vargová
      • 2018-12-03 14:09

      Milá paní Barboro, Vaše objednávka byla opravena podle Vašich představ.

      • Andrea Vargová
      • 2018-12-03 14:09

Ceníme si Vaši věrnost!

Období slev v procentech skončilo, protože chceme, abyste jako člen Manna klubu získali nenapodobitelnou péči a ještě více výhod. Manna klub jsme vytvořili právě proto, aby byly nabídky, které jsou pro Vás připraveny, co nejpřehlednější.

Zjistěte více