Nejlepší recept na veganské boloňské špagety
nejlepší recept na veganské boloňské špagety

Nejlepší recept na veganské boloňské špagety



Proto, že je něco veganské, to ještě neznamená, že to nemůže být skutečně chutné. A navíc! Špagety na tento způsob si zatím získaly přízeň každého a většina si ani nevšimla, že neobsahují žádné ingredience živočišného původu. Navíc, příprava je velmi jednoduchá a rychlá, takže pokud máte na přípravu večeře skutečně málo času, tento recept je ideální!

Recept

Přísady:

  • balení bezlepkových špaget
  • balení sójového granulátu
  • jeden litr rajčatové šťávy
  • 1 dl konzervy zahuštěných rajčat
  • 2 polévkové lžíce kokosového oleje (tuku)
  • 2 stroužky česneku
  • 1 cibule
  • 1 polévková lžíce bazalky
  • ½ polévkové lžíce soli
  • pepř
  • majoránka
  • vločky pivních kvasnic podle chuti
  • 1 polévková lžíce erythritolu

Sójový granulát zalijte vodou tak, aby voda přesahovala granulát o jeden centimetr a nechte hodinu odstát. Těstoviny uvařte ve slané vodě. Když sójové granule dostatečně nasákly vodu, přebytečnou vodu nechte okapat přes sítko. Na kokosovém oleji opražte cibuli a česnek do sklovita a přidejte trochu soli. Přidejte sójový granulát, ½ polévkové lžíce soli a podle chuti bazalku, pepř a majoránku, následně vařte na mírném ohni 15 minut. Když se voda odvařila, přidejte rajčatovou šťávu a zahuštěná rajčata. Podle potřeby přidejte malé množství vody. Pokud nechcete, aby byla omáčka příliš kyselá, přidejte erythritol

Uvařené těstoviny dejte na talíř, nalijte na ně boloňskou omáčku, vrch posypte vločkami pivních kvasnic a ozdobte několika lístky bazalky.

Přeji vám dobrou chuť!

Rozmazlování po vaření

Po vaření si dopřejte relaxační koupel!

Pro koupel si můžete vybrat podle aktuální nálady ze čtyř druhů Manna šumivých koulí do koupele.

Manna koule do koupele geranium-levandule zaručí zážitek relaxační koupele. Omamná vůně květů vás přenese na nejkrásnější louky a pomáhá, aby všechny myšlenky a starosti zůstaly za dveřmi koupelny. Hedvábný olej z hroznových jadérek a 100% geraniový a levandulový olej vykouzlí nezapomenutelný zážitek a navíc, do koulí jsme dokonce propašovali několik sušených růžových poupátek, abychom dosáhli dokonalou vůni.

Manna koule do koupele hřebíček-neroli naplní vanu skutečným kořeněným šuměním! V této šumivé kouli se spojuje divoký hřebíček, sladké neroli a čerstvý čajovníkový esenciální olej. Zastavte uspěchaný čas alespoň na chvíli a ponořte se do voňavé pěny. Věřte mi, minuty, které věnujete jenom sobě se vám stokrát vrátí a po koupeli se můžete vrhnout do zbytku dne odpočatí tělem i duší.

Manna koule do koupele citrus je ztělesněním samotného léta! Vůně grapefruitu, pomeranče a citronu vás přenese na nejkrásnější exotické ostrovy, přičemž z koupelny se nemusíte ani pohnout!

Manna koule do koupele jahoda-banán je velmi oblíbená u dětí. Tato koule do koupele je nezbytným doplňkem koupele a her, protože svou nádhernou vůní jahod a banánů dodá koupeli jiný rozměr. Samozřejmě, ani tato Manna neobsahuje nic, co je syntetické. Ani konzervační látky, syntetické vůně nebo barviva. I tato Manna je příroda samotná! Je zcela bez chemikálií a palmového oleje. Vašemu dítěti, ale i vám, může poskytnout dokonalou ochranu a rozmazlování, které je pro Mannu prvořadé!



Líbil se Vám článek? Sdílejte ho s Vašimi známými, aby si ho mohli přečíst i oni.

Připomínky

Pro přidání komentáře musíte být přihlášení!



Ceníme si Vaši věrnost!

Období slev v procentech skončilo, protože chceme, abyste jako člen Manna klubu získali nenapodobitelnou péči a ještě více výhod. Manna klub jsme vytvořili právě proto, aby byly nabídky, které jsou pro Vás připraveny, co nejpřehlednější.

Zjistěte více