Nastal čas rozloučení
nastal čas rozloučení

Nastal čas rozloučení



Pěnové krémy se s námi rozloučí super cenami a dokonce můžete dostat i dárek!


Přišlo jaro, je stále tepleji, a proto se s námi Manna pěnové krémy 22.03.2018 rozloučí až do podzimu.

Měkké a lehké pěnové přípravky pro péči o tělo naleznete na virtuálních pultech Manny pouze tehdy, když je počasí trvale chladné. Pěnové krémy s božskou vůní jsou kvůli svému složení citlivé na vysoké teploty. Znáte mě, a proto už víte: nejsem ochotná dělat kompromisy, a proto když už je počasí teplejší, nechci riskovat, aby se vaše pěnové krémy během doručení rozpustily!

Mám však jeden nápad: udělejte si nyní jejich zásoby a nemusíte trpět jejich nedostatkem ani v létě!

Hedvábně pěnové speciality od Manny se v ledničce cítí skvěle, objednejte si jich nyní několik a když se teplota vyšplhá nad 25-28 stupňů Celsia, určitě je dejte do ledničky, aby si mohly zachovat svou kouzelnou konzistenci! Díky tomu po nich můžete sáhnout i v letních teplech, aby rozmazlovaly a hladily vaši pleť.

Čekají vás dárky a neuvěřitelné slevy!

Čím více 200 ml Manna pěnových krémů si do 22.03.2018 objednáte pomocí aplikace na zásobení, tím více můžete ušetřit! A to ještě není vše! Jako dárek můžete získat i 5 ml Luxusní elixír na pleť v hodnotě 348,- Kč a doručení zdarma (sleva na doručení nezávisí od výšky hodnoty nákupu), pokud kliknete sem!

Který pěnový krém se vám z pěti božských vonných kompozicí líbí nejvíce? Pohádky Tisíce a jedné noci připomíná pěnový krém s vůní růží, pomerančově- levandulový vás zanese do středomořského léta, svěží květinový s citronovou trávou a ylang-ylang něžně pohladí vaše smysly, s kakaovým a kokosovým máslem ze sebe vyzařuje lahodnou vůni čokolády, pěnový krém s kakaovým máslem obohacený o esenciální oleje z hřebíčku a pomeranče vás zase jednoduše okouzlí. Je to těžký výběr, že? Proto vám doporučuji, abyste dlouho nepřemýšleli, prohlédněte si moji nabídku a vyzkoušejte nyní všechny! Získejte je do 22.03.2018 nebo do vyprodání zásob!


Kdy se opět vrátí?

Na to si ještě budeme muset počkat. Manna pěnové krémy budou opět dostupné až tehdy, když se počasí obrátí zase na trvale chladné.

Je tady ještě jedna důležitá věc, na kterou vás musím nutně upozornit: pomerančově - levandulový pěnový krém můžete získat pouze do 22.03.2018 (nebo do vyprodání zásob), tento rok se už určitě nevrátí! Doplňte si své zásoby, protože vám ještě přesně nedokážu říci, kdy bude na paletě opět k dispozici (pokud se ještě vůbec vrátí).

Doplňte si své zásoby nyní a zásobte se pěnovými krémy! Může začít zásobení? :)

(Upozornění: Manna si vyhrazuje právo na změnu nabídky.)

Líbil se Vám článek? Sdílejte ho s Vašimi známými, aby si ho mohli přečíst i oni.

Připomínky

Pro přidání komentáře musíte být přihlášení!



Ceníme si Vaši věrnost!

Období slev v procentech skončilo, protože chceme, abyste jako člen Manna klubu získali nenapodobitelnou péči a ještě více výhod. Manna klub jsme vytvořili právě proto, aby byly nabídky, které jsou pro Vás připraveny, co nejpřehlednější.

Zjistěte více