3+1 minimalistický trik pro krásu pomocí přírodní kosmetiky
3+1 minimalistický trik pro krásu pomocí přírodní kosmetiky

3+1 minimalistický trik pro krásu pomocí přírodní kosmetiky



V současné době je minimalismus módním trendem. Mnozí si uvědomili, že méně je někdy víc; oplatí se shromažďovat méně předmětů a zaměřit se na kvalitu místo kvantity. O tomto pohledu na život si můžete přečíst i u nás, navíc vám nabídneme i praktické tipy.

 

Tento princip je možné, samozřejmě, implementovat do všech oblastí života. Toto vnímání se může uplatnit zejména v oblasti kosmetiky, protože dnes jsou regály v obchodech s drogerií přímo zaplaveny kosmetickými produkty. Ty nabízejí různé výrobky pro každou část našeho těla a na různé funkce péče o tělo, dokonce v tisíci různých vůní a variací. Ten, kdo dokáže odolat a nenakoupí hromadu zbytečných produktů, si zaslouží medaili. Není to totiž vůbec nutné, protože mnoho druhů kosmetických přípravků můžete využít hned k několika účelům. Obzvláště dobrý příklad najdete ve světě Manny. Rozhlédněme se kolem sebe! ?

  •  Bambucké máslo

Mým velkým favoritem je univerzální bambucké máslo a pravděpodobně nejsem jediná, kdo to tak cítí. Ačkoliv jsem o jeho úžasných účincích byla přesvědčena už od samého začátku, podrobili jsme ho i klinickým zkouškám v jedné nezávislé, mezinárodně uznávané laboratoři. Bylo prokázáno, že toto máslo pokožku nejenom zjemňuje, vyhlazuje, zlepšuje její elasticitu a regeneruje ji, ale zlepšuje i její texturu, a navíc, pomáhá i v boji proti vráskám!

Je speciální i proto, že je možné ho použít na tělo, ale i na obličej. Dostala jsem i takové zpětné vazby, že u mnohých je účinné i v případě problémové pleti. Dokonce existují i ​​tací, kteří máslo používají jako vlasový zábal, o tom, jak to udělat jsem psala zde. (Pokud to chcete vyzkoušet, vyplatí se bambucké máslo trochu ohřát, aby dostalo tekutou konzistenci.) Výborně zvlhčuje i pokožku hlavy. Extra tip: Můžete ho vyzkoušet i v případě péče o rty, podle našich zkušeností vyčaruje nádherně jemné a hydratované rty! Stále mi však nedocházejí argumenty: u nás si ho můžete koupit v přírodní verzi, naše Prémiové bambucké máslo je jemnější, snadněji se natírá, ale nabízíme i voňavé verze.

  •  COCO mýdlo s bambuckým máslem

Ráda bych vám představila jedno nanejvýš univerzální mýdlo. COCO mýdlo s bambuckým máslem bylo vyvinuto v první řadě na sprchování a koupání, ale dostala jsem mnoho zpětných vazeb, že ho rádi používáte i na obličej, protože je vyrobeno z jemných složek a je neparfémované. Protože má úžasně krémovou a bohatou pěnu, mnozí nedají dopustit na toto vynikající mýdlo i v případě mytí vlasů. Zcela určitě vám ale doporučuji, abyste si po mytí opláchli vlasy octovou nebo citronovou vodou, abyste mýdlo z vlasů odstranili dokonale. Na toto téma jsem psala podrobněji zde.

  •  Noční pleťový krém na obnovu buněk s výtažkem z kmenových buněk růže a měsíčku lékařského

Všichni věnujeme zvýšenou pozornost péči o svůj obličej, protože je vystaven mnohým vlivům vnějšího prostředí a mimické vrásky se na obličeji mohou objevit už krátce před třicítkou. Na zachování krásné, svěží a hladké pokožky obličeje mám jednu tajnou zbraň: naše novinka, Noční pleťový krém na obnovu buněk s výtažkem z kmenových buněk růže a měsíčku lékařského bojuje proti vráskám právě silou rostlinných kmenových buněk. A aby toho nebylo málo, zatímco vy spíte, krém pracuje i za vás: pleť napíná, regeneruje a hydratuje.

Ačkoliv máme v nabídce i Krém na ošetření pokožky kolem očí, ale protože Noční pleťový krém na obnovu buněk redukuje vrásky i kolem očí, můžete si ho na noc nanést i do oblasti kolem očí. Ještě jeden bod do plusu: můžete s ním také ošetřit jemnou pokožku v oblasti krku a dekoltu. Jeho nádherná květinová vůně slibuje klidný a příjemný odpočinek.

 

+1 Zkrášlující oleje

Vím, že mnozí z vás používáte naše mýdla na čištění obličeje i na odstranění make-upu. Někteří z vás však naznačili, že mýdla štípou do očí. Je to zcela přirozené, protože jsou zásaditá, takže i přesto, že jsou vyrobena z nejjemnějších složek, kontaktu s očima by se mělo zabránit. Pokud bojujete s tímto problémem, možná by se vyplatilo vyzkoušet náš Jojobový zkrášlující olej, vhodný k odstranění make-upu.

 

Pokud máte také svůj vlastní tip, podělte se se mnou a ostatními členy Manna rodiny! Vždy zvědavě očekávám vaše názory a nápady! ?



Doporučujeme Vám následující Manny:

Manna
Produkty podle typů pokožky



Nevíte přesně, která Manna by byla vhodná pro Váš typ pokožky?

Test typu pokožky



Líbil se Vám článek? Sdílejte ho s Vašimi známými, aby si ho mohli přečíst i oni.

Připomínky

Pro přidání komentáře musíte být přihlášení!



Ceníme si Vaši věrnost!

Období slev v procentech skončilo, protože chceme, abyste jako člen Manna klubu získali nenapodobitelnou péči a ještě více výhod. Manna klub jsme vytvořili právě proto, aby byly nabídky, které jsou pro Vás připraveny, co nejpřehlednější.

Zjistěte více