Kompletní rutinní ošetření pleti Mannami? Ano!
kompletní rutinní ošetření pleti mannami? ano!

Kompletní rutinní ošetření pleti Mannami? Ano!



Určitě jste si už všimli, že na paletě našich produktů se objevuje stále více Mann. Neustále si lámu hlavu nad tím, čím bych vám ještě mohla udělat radost, protože vám chci nabídnout přírodní alternativu v co nejširší oblasti, co se týká péče o krásu.

 

Zvláštní důraz kladu na péči o pleť, protože právě náš obličej je částí našeho těla - společně s rukama - která je nejvíce vystavena vrtochům počasí a účinkům životního prostředí. Pokud chcete vyřešit svou každodenní rutinu ošetření pleti bez jakýchkoliv kompromisů, můžete tak samozřejmě udělat s Mannou!

 

Čištění pleti přírodně

Věrní členové Manna rodiny už znají naše přírodní mýdla na čištění obličeje, mezi nimiž najdete mýdla vhodná pro všechny typy pleti. A navíc, i muže jsme potěšili mýdlem na holení (i když si nejsem jistá, jestli si ho nepůjčíte, protože i mnoho žen ho miluje kvůli jeho dřevité, svěží vůni a bohaté pěně ?). Myslela jsem i na ty, kteří neradi používají mýdlo; mohou pro změnu vyzkoušet úžasně voňavou Pěnu na čištění pleti, která má mírně kyselé Ph a jemně čistí. V zájmu dokonalého rozmazlování si můžete dokonce objednat i masážní kartáč.

 

A čištění pleti?

Samozřejmě, i k tomuto účelu si můžete vybrat vhodnou Mannu, a navíc, můžete je použít třeba i všechny! ?

 

Můj velký sen se splnil, když se zrodil Luxusní elixír na obličej. Vyvíjeli jsme ho a testovali několik let, protože jsem chtěla vytvořit něco skutečně speciálního. A to se také podařilo; představte si přípravek k ošetření pleti s texturou podobnou oleji, který vás okouzlí nádhernou květinovou vůní a přitom vaši pleť zpevňuje, dodá jí pružnost a zmenšuje hloubku vrásek. Naplnili jsme ho dekorativní růžové lahvičky, která se může stát ozdobou vaší koupelny.

 

Chtěla jsem také něčím potěšit i ty, kteří preferují raději krémové přípravky pro péči o pleť. Takto se zrodil náš Denní pleťový krém proti vráskám. Jak už jeho jméno prozrazuje, úspěšně bojuje proti vráskám, přičemž pokožku regeneruje a zanechává ji jemnou a hladkou. Velkou výhodou je, že se rychle vstřebává a můžete ho použít i před nanášením make-upu.

 

Tady už se nedalo zastavit: mnozí z vás ode mne žádali, abych vytvořila i noční pleťový krém a vaše přání se splnilo! Další naší novinkou je Noční pleťový krém na obnovu buněk s výtažkem z kmenových buněk růže a měsíčku lékařského. Tento krém pracuje v zájmu vaší krásy v noci, když odpočíváte. Regeneruje pokožku, takže ráno můžete den začít hydratovanou, vyhlazenou a napjatou pokožkou.

 

Víme, že nechtěné vrásky se nám nejdříve objevují kolem očí, a proto se vyplatí začít pečovat o pokožku v okolí očí nejpozději ve třiceti letech (samozřejmě, neuškodí začít i dříve). Pro tuto obzvlášť citlivou oblast obličeje jsme vytvořili Krém na ošetření pokožky okolo očí s kyselinou hyaluronovou, který pokožku zkrášluje a hydratuje díky přidanému vitaminu E, cenným rostlinným olejům a koenzymu Q10. V zájmu co nejjemnější péče jsme do krému nepřidali esenciální oleje. Krém má příjemnou, přírodní a doslova lehkou vůni pouze díky jeho složkám. Můžete ho bez obav použít i v případě oteklých očí nebo kruhů pod očima. Dalším pozitivem tohoto krému je to, že jeho obal je částečně vyroben z recyklovaného odpadu.

 

Jedním z tajemství zářivé pleti plné života je pravidelný peeling, protože odstranění odumřelých buněk epitelu je důležité, pokud chceme, aby byla pokožka svěží a rovnoměrná. Krémový peeling na obličej s mletými olivovými jadérky jemně odstraňuje odumřelé buňky z pleti, čistí póry a zároveň pokožku vyživuje kvalitními oleji. Balení této Manny je z velké části vyrobeno z recyklovaného materiálu, který částečně pochází ze zpracovaného oceánského odpadu.

 

Můžete si být jisti účinky výše uvedených Mann, protože ty byly prokázány i testy nezávislé výzkumné laboratoře.

 

A co bude s ošetřením rtů?

Samozřejmě, nemůžeme vynechat ani naše rty, protože i ty touží po zvláštní péči, kterou také u nás najdou. ?

 

Můžete si vybrat dokonce z tří druhů balzámů na rty. Hydratační balzám na rty vás hýčká úžasnou pomerančově - čokoládovou vůní. Pro milovníky vanilkové vůně doporučujeme Vanilkový balzám na rty. No a pokud chcete překvapit své rty kromě jemné vůně a šetrné péče i krásnou pomerančovou barvou, určitě vyzkoušejte Balzám na rty Barevný polibek! Svou barvu balzámy získaly díky přírodním minerálním barvivům, stejně i vůni našim balzámům na rty poskytují čisté esenciální oleje a přírodní vanilkový extrakt.

 

Manna určená k péči o pleť a rty je také veganská, zcela bez pokusů na zvířatech a její obal je recyklovatelný.

 

Vyzkoušeli jste už naše úžasné přírodní přípravky pro péči o pleť? ?

Doporučujeme Vám následující Manny:

Manna
Produkty podle typů pokožky



Nevíte přesně, která Manna by byla vhodná pro Váš typ pokožky?

Test typu pokožky



Líbil se Vám článek? Sdílejte ho s Vašimi známými, aby si ho mohli přečíst i oni.

Připomínky

Pro přidání komentáře musíte být přihlášení!



Ceníme si Vaši věrnost!

Období slev v procentech skončilo, protože chceme, abyste jako člen Manna klubu získali nenapodobitelnou péči a ještě více výhod. Manna klub jsme vytvořili právě proto, aby byly nabídky, které jsou pro Vás připraveny, co nejpřehlednější.

Zjistěte více