Manna sa o vás postará i v roce 2023!
manna sa o vás postará i v roce 2023!

Manna sa o vás postará i v roce 2023!



Ve světě Manny jsou věci, na které jsme se mohli s jistotou spolehnout iv roce 2022. Taková je povzbuzující důvěra fanoušků Manny a taková je i sama příroda, která slouží jako nevyčerpatelný zdroj inspirace pro nové (a neustále inovovány) Manny.

Existovali však i vnější vlivy a události, které přišly nečekaně, k nimž jsme se mohli nanejvýš přizpůsobit, i ve zlém vidět možnost naděje, nebo alespoň dobra.

Podívejte se se mnou na rok 2022 a podívejte se i na to, co může vám, fanouškům Manny, přinést rok 2023!

Staráme se o vaši pokožku, ale i peněženku

Rok 2022 byl pro každého z nás bez diskuse rokem nejistoty a zkoušek. Rozmazlování Mann na přírodní bázi přátelských k životnímu prostředí a zvířatům zůstane pro vás i nadále pevným bodem. Můžete být klidní, protože o vás budeme pečovat i v roce 2023, protože je pro nás důležité, jak se cítíte a jakým výzvám čelíte.

Díky vzácným, 100% přírodním složkám vám můžeme nabízet všestranné a ekonomické Manny, kterými můžete ve své koupelně nahradit i několik kosmetických přípravků najednou. O vaši peněženku se staráme také se super nabídkami. V roce 2022 jsme měli akci, ve které jsme dali stopku inflaci, ale i takovou, ve které jsme vrátili zákazníky Manny rovnou k průměrným cenám roku 2015. Vyplatí se i nadále sledovat naši stránku, moje dopisy a příspěvky, protože i v roce 2023 budeme usilovat o to, aby měly vaše peníze v Manně vyšší hodnotu.

Překvapili jsme vás těmito úžasnými novinkami

Kromě své předvídatelnosti se příroda neustále mění a ukazuje nám nové a nové tváře. Usilovné Víly Manny považují i tento neustálý cyklus za inspiraci. V roce 2022 jsme přišli s mnoha novinkami, ale vynovili jsme i některé staré favority, kteří mohou takto dobíjet další a další srdce.

  • Mimo jiné jsme se mohli společně těšit z novinek, jako je rodina Manna PRO, která jedinečným způsobem spojuje svět přírodní kosmetiky s moderními séry na bázi účinných látek, ale také Pre- a Perfect Aging Manny, které slaví nestárnoucí krásu bez stresu.
  • Kolekce Manna mýdel z Balatonu a Manna Vánoční kolekce mýdel připomínající legendární vůně, chutě a nálady, splnily sny mnoha (včetně toho našeho).
  • Obnovily se věčné hvězdy Manny, bambucká másla. Znovuzrodilo se jejich balení, názvy a spolu s tím se pozvedla do nových výšin i filozofie bambuckých másel. Bambucké máslo už není jenom péče o pokožku, ale plnohodnotný zážitek. Luxus, který můžete prožívat třeba každý den, i v roce 2023!

Bez vás by ani poskytnutí pomoci nemohlo být skutečné

Lásku, kterou dostáváme od fanoušků Manny, předáváme dál, těm, kteří to potřebují, v různých formách podpory. Pomohli jsme lidem bez domova, s pomocí humanitárních organizací jsme mysleli i na uprchlíky z Ukrajiny, ale naše cesty vedly i do domovů pro seniory. Našimi mýdlovými dary jsme udělali radost v několika školkách a školách. S hrdostí mohu prohlásit, že v našem poslání pomáhat ostatním budeme pokračovat i v novém roce.

I v roce 2023 si vyberte péči přírodní Manny bez chemikálií!

Na naší vlajce je i heslo pokroku (a tam i zůstane). Záleží nám na tom, aby vaše pokožka dostala péči, kterou mohou nabídnout pouze Manny na přírodní bázi. Proto jdeme s dobou a stvořili jsme receptury, které moderní trendy spojují se světem přírodních kosmetických přípravků. Ani nadále nebudeme dělat kompromisy, zavázali jsme se být bez chemikálií a veganští. Naše tvrzení potvrzují hodnocení nejprestižnějších organizací přírodní kosmetiky, jako je německá BDIH Cosmos nebo anglická Cruelty Free International.

Slibuji, že se v roce 2023 budete pravidelně setkávat s novými i obnovenými Mannami a zároveň se super nabídkami, a jejich prostřednictvím budeme moci náš vztah ještě více utužit. Znáte to: Manna je kosmetická značka, pro kterou je důležité, co se s vámi děje.

Co si přejete v roce 2023? Řekněte to v komentáři i ostatním fanouškům Manny!



Líbil se Vám článek? Sdílejte ho s Vašimi známými, aby si ho mohli přečíst i oni.

Připomínky

Pro přidání komentáře musíte být přihlášení!



Ceníme si Vaši věrnost!

Období slev v procentech skončilo, protože chceme, abyste jako člen Manna klubu získali nenapodobitelnou péči a ještě více výhod. Manna klub jsme vytvořili právě proto, aby byly nabídky, které jsou pro Vás připraveny, co nejpřehlednější.

Zjistěte více