Dalších sedm věcí, na které můžete využít mrazničku

dalších sedm věcí, na které můžete využít mrazničku Co skladujete v mrazničce Vy? Polotovary a zbytky jídel? Vše, co je dobré na rychlé večeře? Případně zelené bylinky a vývar, abyste je mohli vytáhnout čerstvé, když vaříte?

Existují i mnohem vzrušující věci, na které můžete využít mrazničku. Zde je 7 nejlepších tipů, na co všechno je Vaše mraznička ještě dobrá:

  1. Její pomocí mohou Vaše punčocháče déle vydržet: vložte je v igelitovém sáčku na noc do mrazničky a druhý den nechejte rozmrazit při pokojové teplotě. Punčocháče se hned neroztrhnou a očka nebudou utíkat.
  2. Na odstranění otoků pod očima: dobře vychlazená lžíce dokáže udělat zázraky s oteklým víčkem nebo boulí na dětské hlavičce. Na kruhy nebo váčky pod očima můžete použít vylouhovaný filtr černého čaje, který vložíte na několik minut do mrazničky.
  3. Jako první pomoc při popáleninách: želatinová šťáva rostliny Aloe vera zmražená v nádobě na ledové kostky zmírňuje ještě účinněji různá poranění kůže během práce v kuchyni nebo venku během léta.
  4. Na šetření líčidel: tužka na oční linky se dá snadněji ořezat, pokud ji před tím dáme přibližně na půl hodiny do mrazničky.
  5. Na uskladnění svíček: tenké dlouhé svíčky se mohou pokřivit, pokud je skladujete při pokojové teplotě. Je vhodné je uložit do ledničky nebo i do mrazničky.
  6. Na záchranu mokré knížky: i Vy rádi relaxujete ve vaně s dobrou knihou? Pokud ano, určitě se Vám už stalo, že se knížka namočila nebo se její stránky zkroutily od vlhka. Můžete si pomoci, pokud ji vložíte v igelitovém sáčku na několik dní do mrazničky. Zázraky nečekejte, ale po odstranění ledových krystalů a zatížení stran se stav knihy zlepší.
+1 tip: Jaro přišlo náhle, proto Vám doporučuji Manny, které jsou nejcitlivější na změny teplot - tělové pěnové krémy - uskladňovat na chladném místě.

Pokud si obstaráte větší množství těchto přírodních přípravků na pokožku, které neobsahují konzervanty ani stabilizátory, je dobré vědět, že nejlepší místo pro jejich uskladnění je jedna polička ve Vaší ledničce (ne mrazničce)!


Líbil se Vám článek? Sdílejte ho s Vašimi známými, aby si ho mohli přečíst i oni.

Připomínky

Pro přidání komentáře musíte být přihlášení! Zde se můžete přihlásit

Ceníme si Vaši věrnost!

Období slev v procentech skončilo, protože chceme, abyste jako člen Manna klubu získali nenapodobitelnou péči a ještě více výhod. Manna klub jsme vytvořili právě proto, aby byly nabídky, které jsou pro Vás připraveny, co nejpřehlednější.

Zjistěte více