Jakou veganskou hračkou překvapit své domácí zvířátko?
jakou veganskou hračkou překvapit své domácí zvířátko?

Jakou veganskou hračkou překvapit své domácí zvířátko?



Vánoce už jsou sice dávno za námi, ale je povzbuzující vidět úsměv na tvářích svých blízkých, když je něčím překvapíme. Nemusí to být nic velkého a drahého, ale památka na některou drobnost, která nás může provázet po celý život. Ani naši domácí mazlíčci nemusí zůstat bez pozornosti.

Jak se těší ON, netěší se nikdo jiný ...

Je skvělý pocit vidět radost druhých, že? Ale určitě by nás zarazilo, kdyby někdo z našich blízkých vyjádřil svou radost tak intenzivně, jak to zvyknou dělat naši pejsci. Protože psi tedy dokážou skutečně projevit radost!

Zatímco kočičky u dárku více zaujme krabice nebo papír, do kterého je zabalen, než jeho obsah, pejsci prožívají bezmeznou radost při jakékoliv drobnosti a nejsou skoupí na to, aby se s ní nepodělili se svým pánem.

Ale čím je překvapit, když jim chceme darovat veganský dárek?

Zdravé a chutné

Je důležité dívat se na svět očima pejska, pokud mu chcete udělat radost. Pro něj není důležitá hodnota dárku, ale to, aby dobře voněl, co v jazyce psů znamená, že ho okouzlíte přes jeho čich.

A samozřejmě, musí to být chutné. Ačkoli je málo věcí, co pro pejska nejsou chutné a nelákají ho k tomu, aby je nekousal, je velmi důležité, aby to, co mu dáme, bylo zdravé a bezpečné. Proto je třeba kupovat produkty určené vysloveně pro pejsky, protože ty jsou připraveny ze složek, které našim miláčkům určitě neškodí.

Kousat, kousat, kousat!

Ať je velký nebo malý, ať už je to štěňátko nebo dospělý jedinec, jednu věc miluje každý pes: kousat. Můžeme si vybírat z mnoha druhů kousátek rostlinného původu, které jsou skutečně chutné a dostatečně tvrdé na to, aby posloužily našim miláčkům delší dobu. Dohlédněte na to, aby pejsek dostal kousátko přiměřené své velikosti, protože například malé může u velkého psa způsobit udušení!

Psí sušenky jsou také velmi populární a jsou dostupné také ve veganské verzi. Mnohé přísady mohou být známé, protože je můžete objevit i mezi přísadami v Mannách. Eukalyptus a máta jsou milé nejenom pro nás, ale milují je i naši čtyřnozí členové rodiny.

Z veganských dárků si v každém případě vyberme ty, které stejně jako Manna, neobsahují žádné škodlivé chemické přísady ani umělá barviva.

Pokud přemýšlíte o pamlsku za odměnu, doporučila bych malé uzlíky připravené ze sladkých brambor a rýže nebo měkké žvýkací proužky z pšenice, kukuřice a slunečnice.

Oslava pro psíky

Pokud přemýšlíte o narozeninové oslavě pro svého pejska, nesmíte zapomenout ani na dort. Čokoláda je však pro pejsky zakázána, takže veganský zákusek kokosovo-skořicové chuti může být dokonalou volbou. Už i jeho vůně je dokonalým "psím magnetem", ale pokud ho ochutnají i malí kamarádi vašeho mazlíčka, budete určitě "Pánem století"!

Život je hra

Svému pejskovi můžete koupit i hračky, které vydrží několik dnů nebo měsíců a které jsou také veganské. Těmi jsou například pamlsková hračka, vyrobená z přírodní gumy a rýžové plevy, ve které jsou ukryty pamlsky. Dostat tyto pamlsky z hračky zaujme pejska i na několik hodin.

Z těchto základních složek je možné si vybrat například balónek, frizbi nebo talisman a o zábavu budete mít postaráno!

Jakkoliv však milujete svého čtyřnohého člena rodiny, nezapomeňte si po hře s ním nebo po hlazení vždy umýt ruce. A pokud jste nachlazení, ruce si umyjte před i po hlazení! Pokud budete dodržovat hygienické předpisy, nemůže se mezi vás postavit žádné onemocnění!

Můžete bez obav použít jakékoliv Manna mýdlo, protože každá Manna je bez chemikálií a dokonale očistí vaše ruce.

Mým favoritem je v posledních dnech Mýdlo Růžová zahrada. I když se jedná o jednu z prvních Mann, jeho nádherná barva, okouzlující vůně gerania a ibišku si získává mé srdce do dnešního dne!

Přeji vám veselé chvíle strávené se svým čtyřnohým miláčkem!

Líbil se Vám článek? Sdílejte ho s Vašimi známými, aby si ho mohli přečíst i oni.

Připomínky

Pro přidání komentáře musíte být přihlášení!



Ceníme si Vaši věrnost!

Období slev v procentech skončilo, protože chceme, abyste jako člen Manna klubu získali nenapodobitelnou péči a ještě více výhod. Manna klub jsme vytvořili právě proto, aby byly nabídky, které jsou pro Vás připraveny, co nejpřehlednější.

Zjistěte více