Black Friday v Manně: můžete dostat slevu třeba až 41%!
black friday v manně: můžete dostat slevu třeba až 41%!

Black Friday v Manně: můžete dostat slevu třeba až 41%!



Pospěšte si a získejte zvýhodněné ceny, protože o půlnoci všechno skončí!

Přišel velký den, je tady Černý Pátek! O Černém pátku, tedy o Black Friday, jste už určitě slyšeli i vy, kdy nás ve většině obchodů čekají během jednoho celého dne jedinečné nabídky, a kdy můžete získat i to, na co jste si už dlouho brousili zuby, kdy můžete všechny vánoční dárky pořídit třeba i během jednoho dne, a dokonce tak můžete i ušetřit.

Připravila jsem pro vás úžasné Manna-výběry: objednejte si nyní vzácné a speciální Manny za ceny jako ze snu! Pospěšte si, protože nabídky Manna Black Friday 2018 jsou dostupné pouze DNES (23.11.2018) do půlnoci nebo do vyprodání zásob!

Proč je tento pátek černý?

Tradice Black Friday pochází ze Spojených států Amerických, kdy každý rok začínají na Den díkůvzdání přípravy na Vánoce. V šedesátých letech minulého století obchodníci z Philadelphie začali své obchody otevírat dříve, aby zvládali návaly zákazníků připravujících se na Vánoce, a aby tak snížili davy ve svých obchodech .

Nazývat začátek období vánočních nákupů Černým Pátkem se však stalo na celém světě zvykem mnohem později. Na původ tohoto názvu se vážou dvě příhody. Podle první začali černým pátkem nazývat zácpy ve městě Philadelphie a rapidní nárůst chodců v jeho ulicích, který byl způsoben návalem kupujících. Druhé, méně známé vysvětlení je, že prodejci si od ledna do listopadu mohli účtovat pouze velmi malé zisky, tedy byli v „červené zóně”, ale od pátku následujícím po americkém státním svátku, po Dni díkůvzdání, jejich obrat vzrostl, díky čemu se dostali do černých políček.

Věděli jste, že mnozí si na tento den berou dovolenou, aby mohli získat nejlepší nabídky? Vy takové drastické řešení nemusíte volit! :) Můžete se s Mannou připravit na Vánoce pohodlně a rychle!

Zatímco budete pro ostatní hledat vánoční dárky, překvapte i sebe několika poklady bez chemikálií! Nenechávejte u nás ani své favority, zůstává už pouze několik hodin. Udělejte si zásoby nyní a získejte jedinečné Manna balíčky dnes do půlnoci, se zvýhodněnou cenou naleznete například i Mannu pouze za 135 Kč!

Líbil se Vám článek? Sdílejte ho s Vašimi známými, aby si ho mohli přečíst i oni.

Připomínky

Pro přidání komentáře musíte být přihlášení!



Ceníme si Vaši věrnost!

Období slev v procentech skončilo, protože chceme, abyste jako člen Manna klubu získali nenapodobitelnou péči a ještě více výhod. Manna klub jsme vytvořili právě proto, aby byly nabídky, které jsou pro Vás připraveny, co nejpřehlednější.

Zjistěte více