3+1 surovina, které k výrobě Manny nikdy nepoužíváme
3+1 surovina, které k výrobě manny nikdy nepoužíváme

3+1 surovina, které k výrobě Manny nikdy nepoužíváme



Vyrábíme přírodní kosmetické přípravky, protože příroda a přirozená krása jsou pro nás důležité. Právě proto existuje několik látek, které jako suroviny k výrobě Manny nikdy nepoužíváme. Které to jsou? Zde je jejich seznam!

Samozřejmě, v případě Manny je na seznamu zakázaných látek každá syntetická látka, ale kromě nich jsou i takové „přírodní” suroviny, které nepoužíváme z přesvědčení a z důvodu ochrany životního prostředí. Seznam je bohužel téměř nekonečný, já však zdůrazním čtyři z nich. Toto jsou suroviny, kterým se zdaleka vyhýbáme, protože bychom je nedokázali používat s čistým svědomím. Slibuji vám, že tyto suroviny se do Manny nikdy nedostanou, protože k vám vaše oblíbené Manny dorazí vždy čisté a přírodní!

1. Avokádo
Oblíbená surovina mexické kuchyně dobila západní svět, co mohou bohužel litovat pralesy a místní obyvatelé. Kvůli zvyšující poptávce se v Mexiku kácejí stále větší lesní plochy, aby mohli místo starých jehličnanů zasadit avokádové sazenice. Avokádové stromy však potřebují dvakrát více vody než jehličnaté lesy a zmizením pralesů může vyhynout i mnoho živočišných druhů. Situaci ještě zhoršuje to, že potřeba vody pro velké avokádové plantáže ohrožuje už i zásoby pitné vody místních obyvatel, a navíc tento obchod většinou neobohacuje pěstitele, ale drogové magnáty. Je to smutné, ale bohužel je téměř nemožné zkontrolovat, jestli avokádo prodávané v obchodech pochází z etických zdrojů. Kvůli tomu je u nás avokádo na seznamu zakázaných surovin a nemůže se dostat ani do jedné Manny.

2. Velbloudí mléko, kozí mléko, kravské mléko
V Manně jsme nadšenými ochránci zvířat, co neznamená jenom to, že ani jeden náš produkt nebo surovinu netestujeme na zvířatech. Postoupili jsme krok dopředu a s hrdostí můžeme prohlásit, že v internetovém obchodě naleznete už pouze veganské Manny! Z našich produktů jsme vyloučili všechny suroviny živočišného původu, protože nepovažujeme za etické, aby se naše pleť dostávala do kontaktu s látkami pocházejícími od zvířat. Jsme zastánci toho, aby zvířata žila dobře. Pokud jsme tím, že se Manna stala veganskou, k tomu přispěli, potom se to vyplatilo!

3. Syntetické vůně
Věřím, že příroda je nejlepším výrobcem parfémů a není třeba, abychom se snažili různými syntetickými chemickými látkami napodobit to, co v přírodě i tak nalezneme. Právě proto, pokud vdechnete vůni Manny, budete cítit přírodní, čisté vůně. Jemnou levanduli, čerstvý čajovník, zklidňující heřmánek a ještě mnoho dalších léčivých rostlin, které získáváme zejména z přírodních olejů. To takto i zůstane, protože v Manně naleznete pouze přírodní složky, a tím i závan přírodních vůní.

Líbil se Vám článek? Sdílejte ho s Vašimi známými, aby si ho mohli přečíst i oni.

Připomínky

Pro přidání komentáře musíte být přihlášení!



Ceníme si Vaši věrnost!

Období slev v procentech skončilo, protože chceme, abyste jako člen Manna klubu získali nenapodobitelnou péči a ještě více výhod. Manna klub jsme vytvořili právě proto, aby byly nabídky, které jsou pro Vás připraveny, co nejpřehlednější.

Zjistěte více