3, 5, 7 voňavých koulí do koupele v jednom balíčku!
3, 5, 7 voňavých koulí do koupele v jednom balíčku!

3, 5, 7 voňavých koulí do koupele v jednom balíčku!



Čekají Vás 3 luxusní sady kouzelně voňavých, ručně vyrobených koulí do koupele od Manny!

Koupel ve vaně má příznivý fyziologický účinek na náš organismus: zklidňuje, uvolňuje a přináší klidný spánek.

O tom, jak je koupel dokonalá, jsem Vám psala zde
  • nikdy není teplejší než 36-38 stupňů
  • trvá maximálně 20 minut

Pokud si chcete zpestřit večer a rozmazlovat se od hlavy až k patě nebo jednoduše relaxovat, nabízím Vám sedm fantastických druhů Mann. Připravili jsme pro Vás tři sady, abychom Vám mohli dát pocit luxusní koupele.

Setkali jste se už s koulemi do koupele od Manny?

Pokud jste ještě neměli příležitost, je tu nejvhodnější doba, abyste se s nimi seznámili. Pokud je už poznáte, od této chvíle je můžete získat ve třech úžasných sadách!

Voňavá koupel - podle Vaší nálady

K hydratační kouli do koupele, která obsahuje pět druhů květin a kakaové máslo, jsme nyní přidali i další: jsou to: Koule do koupele Bonbónek s citrusovou vůní, která je vyrobena z hroznových jadérek, červeného jílu a hnědého cukru, Sladce- kořenitá koule do koupele s olejem z hroznových jadérek, která obsahuje aloe vera, zelený čaj a pomerančový a hřebíčkový esenciální olej. Zabalili jsme je pro Vás do jedné sady, aby Vám každá z nich navodila vždy tu pravou atmosféru!

Rozmazlující pětka - celá paleta vonných koulí do koupele od Manny a ještě jedna navíc!

Hydratační koule do koupele s omamnou vůní levandule a šalvěje muškátové, která je vyrobena z oleje z hroznových jadérek, Uklidňující koule do koupele s lákavou vůní esenciálního oleje ylang - ylang, posypaná lupínky květů, Kulička do koupele Bonbónek s citrusovou vůní a 2 kusy Sladce - kořenité koule do koupele s olejem z hroznových jadérek, aloe vera a hřebíčkem, okouzlí Vaše smysly a dodají Vaší pleti pocit luxusní péče.

Svůdná sedmička - exkluzivní kolekce koulí do koupele na každý den v týdnu!

Ať už se rozhodnete pro Uklidňující kouli do koupele s přidaným krémovým kozím mlékem, olejem z hroznových jadérek, smyslným ylang - ylang, lupínků z několika druhů květů, měsíčkem a kakaovým máslem nebo pro Kuličku do koupele Bonbónek se svěžími citrusovými vůněmi nebo pro Sladce- kořenitou kouli do koupele s olejem z hroznových jadérek, aloe vera a zeleným čajem - vždy to bude dobrý výběr! Kouzelně voňavá Svůdná sedmička Vás okouzlí každý den a přinese pocit dokonalé, čistě přírodní koupele bez chemikálií.

Ponořte se do luxusní koupele z lupínků květů, éterických a výživných olejů a dopřejte si dokonalý pocit relaxace s Mannou!

Líbil se Vám článek? Sdílejte ho s Vašimi známými, aby si ho mohli přečíst i oni.

Připomínky

Pro přidání komentáře musíte být přihlášení!



Ceníme si Vaši věrnost!

Období slev v procentech skončilo, protože chceme, abyste jako člen Manna klubu získali nenapodobitelnou péči a ještě více výhod. Manna klub jsme vytvořili právě proto, aby byly nabídky, které jsou pro Vás připraveny, co nejpřehlednější.

Zjistěte více