Zdraví Vaší pokožky zajistí střevní bakterie

zdraví vaší pokožky zajistí střevní bakterie Několik klinických testů potvrdilo: úzkou spojitost mezi trávicí soustavou a pokožkou.

Není novinkou, že kožní problémy v některých případech souvisejí s přijatou potravou.
Možná jste ještě neslyšeli o tom, že příčinou chronického onemocnění pokožky mohou být bakterie, které žijí ve střevech.

Nesprávné složení mikroorganismů, které žijí ve Vašich střevech, může vést k zánětům, což si uvědomíte až tehdy, když máte oslabený imunitní systém, zažívací problémy a problémy s pokožkou.

Proto při poruchách pokožky jako je akné, ekzém nebo rosacea (růžovka), doporučují kožní lékaři probiotika a kvalitní mléčné výrobky se živou kulturou (jogurt, kefír) jak na jedení, tak i jako pleťovou masku. Samy o sobě se však poruchy nevyléčí, ale na základě zkušeností s léčbou kožních onemocnění nastavením optimální střevní mikroflóry, jsou skvělým doplňkem jiných terapií, které zajišťují výrazné zlepšení.

Při zanícené, aknózní nebo ekzémové pokožky vysloveně doporučuji pleťovou masku z kefíru a medu, které jsou smíchané ve stejném poměru. Pokožku zklidní, dodá ji energii a vyhladí menší vrásky. Nejlépe bude, pokud směs rozdělíte na dvě části, do jedné přimícháte ovoce a dáte si ji na dopolední nebo odpolední svačinu.
Zdroj: http://goo.gl/UH997T

Líbil se Vám článek? Sdílejte ho s Vašimi známými, aby si ho mohli přečíst i oni.

Připomínky

Pro přidání komentáře musíte být přihlášení! Zde se můžete přihlásit

Ceníme si Vaši věrnost!

Období slev v procentech skončilo, protože chceme, abyste jako člen Manna klubu získali nenapodobitelnou péči a ještě více výhod. Manna klub jsme vytvořili právě proto, aby byly nabídky, které jsou pro Vás připraveny, co nejpřehlednější.

Zjistěte více