4 hříchy, které můžete spáchat na své pokožce

4 hříchy, které můžete spáchat na své pokožce

1. Vynecháte čištění pleti

Dvakrát denně - ráno a večer- si vyčistěte pleť mýdlem podle typu své pokožky, následně ji hydratujte nejlépe pro ni vyhovujícím máslem nebo olejem. Čistě rostlinné oleje Manny jsou tak bohaté a čisté, že se může stát, že ráno už nebudete muset rozmazlovat svoji pleť další dávkou výživného oleje, protože už i tak bude dokonale hydratovaná a pružná.

2. Používáte příliš mnoho druhů produktů

Péče o pleť bez chemikálií je v tomto nepřekonatelná: jednou Mannou můžete nahradit i pět kosmetických produktů a ještě se Vám uvolní mnoho místa v koupelně. Pokud kombinujete příliš mnoho značek, snadno se můžete dostat do začarovaného kruhu. Škodlivé účinky jednoho musíte eliminovat druhým produktem a tento proces často nemá konce, zbytečně míjíte stále více a stav Vaší pokožky zůstává téměř nezměněn. Pokud se však rozhodnete pro změnu a upřednostníte produkty bez chemie, Vaše pokožka si znatelně vydechne. Pokud máte problémy, je zřejmé, že nejlepším řešením je radikální snížení počtu rizik, které jsou zdrojem iritací pokožky.

3. Denně si vytlačujete akné, komedony

Toto je velmi špatný zvyk a stav Vaší pokožky se jím bude stále jen zhoršovat. Nejlepší, co můžete udělat, kromě toho, že neuděláte ani jednu z výše popsaných chyb, je to, že zjistíte, jaký problém se může skrývat v pozadí. Akné v žádném případě nevytlačujte, tím se situace jen zhorší. Doporučuji aplikovat raději po jedné kapce 100% čistého čajovníkového esenciálního oleje, který může i neředěný přijít do styku s Vaší pokožkou, a používejte pravidelně jílové masky, které jako magnet vytáhnou znečištění z Vaší pokožky a uvolní ucpané póry.

4. Zacházíte se svou pokožkou příliš drsně

Používáte kartáček na obličej, peeling s příliš zrnitou solí nebo cukrem, nebo se pokoušíte ošetřit lesknoucí oblasti pleti s tonikem obsahující alkohol? Nedělejte to. Pokožka je první obrannou linií Vašeho těla, pokud poškodíte její povrch, uvolníte tím cestu nákazám a jen velmi těžko budete vědět vrátit správnou hodnotu pH své pokožky a nastavit zdravou rovnováhu.

Vaše pokožka, zejména pleť, vyžaduje jemnou péči, a proto uděláte nejlépe, pokud se doširoka vyhnete v kosmetickém průmyslu používaným konzervačním látkám, umělým barvivům a aromatům, a budete o sebe pečovat a rozmazlovat se výhradně s produkty obsahujícími přírodní složky, které jsou zaručeně "bez ".


Líbil se Vám článek? Sdílejte ho s Vašimi známými, aby si ho mohli přečíst i oni.

Připomínky

Pro přidání komentáře musíte být přihlášení! Zde se můžete přihlásit

Ceníme si Vaši věrnost!

Období slev v procentech skončilo, protože chceme, abyste jako člen Manna klubu získali nenapodobitelnou péči a ještě více výhod. Manna klub jsme vytvořili právě proto, aby byly nabídky, které jsou pro Vás připraveny, co nejpřehlednější.

Zjistěte více