Víly v akci
víly v akci

Víly v akci



Co děláte pro své zdraví? Ukážu Vám jeden dobrý příklad: i takto se to dá!

Určitě víte, jak je pro mě zachování zdraví a sportování důležité. Představte si, že podle jednoho výzkumu kardiologů, by každý člověk potřeboval alespoň 5x1 hodinu týdně pohybu k tomu, aby si zachoval dobré zdraví! Platí to zejména pro ty, kteří vykonávají sedavé zaměstnání - jako například i naše Víly. Je to překvapující, ale pravdivé. Riziko vzniku těžkostí s klouby a jiných onemocnění ve stáří je u těch, kteří vykonávají sedavé zaměstnání mnohem větší než u těch, kteří vykonávají fyzickou práci.

S Vílami se proto - jako i minulý rok - tak i letos zúčastníme místního běžeckého dne u příležitosti Dne Země. Tato sportovní událost je velmi oblíbená, a proto se na startovní čáru 22. dubna 2018 postavili kromě stovek běžců i pracovníci Manny a jejich rodiny.

Jaký byl tento běžecký den? Na účastníky běhu čekala dobrá nálada, rodinné programy a společná večeře. Cílem místní samosprávy je touto akcí podpora zdravého životního stylu, nabádání k pravidelné fyzické aktivitě a poukázání na příznivé účinky sportovního životního stylu, co je důležité i pro Mannu.

Podpořili jsme uvědomělý přístup k sportu

Běžeckého dne jsme se nezúčastnili pouze jako soutěžící, Manna tuto událost i podpořila, protože uvědomělý přístup ke zdraví považujeme za velmi důležitý, takže nebylo pochyb o tom, že tuto akci podpoříme i sponzorsky.

Mnozí tvrdí, že běhat může začít každý a kdykoliv - samozřejmě v každém případě postupně, není třeba hned zaběhnout maraton! Je třeba pouze sportovní obuv a tepláky a samozřejmě vytrvalost a vůle. :-)

Co pro své zdraví děláte vy?




Líbil se Vám článek? Sdílejte ho s Vašimi známými, aby si ho mohli přečíst i oni.

Připomínky

Pro přidání komentáře musíte být přihlášení!



Ceníme si Vaši věrnost!

Období slev v procentech skončilo, protože chceme, abyste jako člen Manna klubu získali nenapodobitelnou péči a ještě více výhod. Manna klub jsme vytvořili právě proto, aby byly nabídky, které jsou pro Vás připraveny, co nejpřehlednější.

Zjistěte více