Tajemství Manny: takto použijte své Manny kreativně!
tajemství manny: takto použijte své manny kreativně!

Tajemství Manny: takto použijte své Manny kreativně!




V druhé části série článků Tajemství Manny se s vámi podělím o nové inspirace o tom, jak si můžete své oblíbené Manny vychutnávat mnoha způsoby!

Nevím, jestli kvůli pohádkovým vůním nebo kvůli harmonii, která vyzařuje z přírodních složek, ale Manny mě vždy inspirují k tvořivosti. Nejlepší nápady mám vždy při jejich používání, tehdy si uvědomím, na co všechno jsou kromě péče o pleť dobré. Zde je několik tajných praktik, aby se vaše Manny mohly vydat na cestu věčné obnovy! :)

1. Šumivé koule do koupele

Když jsem si poprvé přičichla k Manna koulím do koupele, ucítila jsem kouzelnou, intenzivní vůni a věděla jsem, že tyto vonné bomby obstojí i jako osvěžovače vzduchu v interiéru. Není se co divit, protože jsem je obohatila o přírodní esenciální oleje, které se v práškových kuličkách mohou ještě lépe uplatnit a vyzařují okouzlující atmosféru i bez vody. Právě proto doporučuji, abyste je před používáním neskladovali ve skříňce v koupelně, ale ve svém šatníku, díky čemu se vaše oblečení nasytí pohádkovou vůní, která vás bude obklopovat celý den. Je dost možné, že po tomto je budete hromadit v celých sadách, aby se mohli dostat do každé místnosti vašeho domova. Jednu si dejte do obýváku, do pracovny i do ložnice. Pokud je chcete využít skutečně sofistikovaně, potom si dejte na pozor i na to, která se dostane do které místnosti: na odpočinek doporučuji Ošetřující kouli do koupele s kokosovým mlékem a hroznovým olejem, protože obsahuje levandulový esenciální olej, do obýváku zase Zklidňující kouli do koupele, protože obsahuje pomerančový esenciální olej. Umístěte je mezi květiny, kamínky nebo jiné dekorace, díky čemu se mohou stát skutečnou ozdobou vašeho bytu.

  1. Máchání s esenciálními oleji

Napadlo vás už někdy, kolik syntetických látek se dostane mezi vlákna vašeho oblečení, pokud na máchání použijete klasickou aviváž? Ty všechny nyní můžete nahradit esenciálními oleji od Manny. Mám pro vás dobrou zprávu: pokud to jednou vyzkoušíte, pravděpodobně už budete tuto přírodní aviváž používat stále. Zde je návod k její přípravě: do půllitrové láhve nalijte 1,5 decilitru octu, potom přidejte 10-20 kapek Manna přírodního esenciálního oleje! Moje oblíbené jsou citronový a levandulový esenciální olej, které dodají textiliím tak příjemnou vůni, že se mě přátelé vždy ptají: jakou aviváž používáš? Doporučuji, abyste tuto směs použili i tehdy, pokud při velkém jarním úklidu perete záclony, protože na větších plochách je nádhernou čistotu cítit ještě více!

  1. Šperkovnice z kelímku na bambucké máslo

Upřímně přiznám, že tento způsob využití je ze všech nejkreativnější. Z kelímku po vašem oblíbeném bambuckém máslu můžete vykouzlit skutečnou dekoraci, která je dokonalá na uložení vašich šperků, ale můžete do ní dát i sladkosti, bonbóny a velmi dobře obstojí i jako dárek. Pokud jste už použili i poslední kapku bambuckého másla, kelímek důkladně umyjte, odstraňte etiketu a je připraven na další zdobení. Můžete na něj dát korálky, kamínky, sušené květy nebo cokoliv jiného, hlavní je, aby byl jedinečný! Podívejte se na moji verzi, na kterou jsem použila malé mušličky, které jsem nasbírala ne jedné z dovolené u moře! Při jeho výrobě jsem zažívala úžasný pocit a dodnes mi každý gratuluje, protože nikoho, kdo ho uvidí, nenechá beze slov. Ani vás nenapadlo, jak krásná ozdoba může být z kelímku od bambuckého másla, že? Během těchto malých tvořivých prací si můžete dokonale odpočinout, svět kolem vás se na chvíli zastaví a vaší fantazii se meze nekladou!



Líbil se Vám článek? Sdílejte ho s Vašimi známými, aby si ho mohli přečíst i oni.

Připomínky

Pro přidání komentáře musíte být přihlášení!



  • avatar
    • Pavla
    • 2019-03-27 10:50

    Krásné, jednoduché, víc není co říct.. S láskou Pavla

    • Pavla
    • 2019-03-27 10:50

Ceníme si Vaši věrnost!

Období slev v procentech skončilo, protože chceme, abyste jako člen Manna klubu získali nenapodobitelnou péči a ještě více výhod. Manna klub jsme vytvořili právě proto, aby byly nabídky, které jsou pro Vás připraveny, co nejpřehlednější.

Zjistěte více