Chtěli byste mýdlenku jako dárek?
chtěli byste mýdlenku jako dárek?

Chtěli byste mýdlenku jako dárek?



Luxusní pohodlí a dokonalá ochrana pro vaše mýdla - to je porcelánová mýdlenka s bambusovým motivem. Nyní ji můžete získat i jako dárek!


Svým elegantním tvarem a nádhernou barvou bude praktická mýdlenka od Manny, ve které můžete najednou skladovat i několik mýdel, klenotem vaší koupelny.

Bambusovým lesem vane tajemný vítr a jemně hladí váš obličej. Na hladině jezera se odrážejí sluneční paprsky, jejichž třpytivá hra je okouzlující. Zasněně přecházíte přes můstek, který spojuje dva břehy říčky, v japonské zahradě cítíte pod nohama orosenou trávu a usmívají se na vás bílé a růžové květy lotosu a leknínu.


Porcelánová mýdlenka s bambusovým motivem ve tvaru pagody, která připomíná kouzelný Dálný Východ, je taková, jako kdyby byla starodávným pokladem, ve kterém si Vaše Manna oddechne po péči o vaše tělo i duši.


Je nádherná a praktická: můžete v ní najednou skladovat i několik mýdel!


Porcelánová mýdlenka s bambusovým motivem bude skvostem vaší koupelny, protože její jemně zaoblený tvar, okouzlující růžová barva a nádherný lesk přímo přitahuje pohledy.


Proč byste si měli vybrat Manna porcelánovou mýdlenku s bambusovým motivem?

Rozčilovali jste se už někdy nad tím, že se vaše mýdla rozmočila? Mám jeden nápad! Dejte si pozor na to, abyste je skladovali ve vhodné mýdlence. Pokud se budete o svá mýdla starat, budou vám za to vděčná! Růžová porcelánová mýdlenka od Manny je nejenom pěkná, ale i praktická: voda z ní snadno vyteče, a proto se vaše mýdlo nerozmočí, díky čemu si můžete jeho rozmazlující péči na své pleti při koupeli dlouho vychutnávat!


Nyní ji můžete získat i jako dárek!

Porcelánová mýdlenka s bambusovým motivem v hodnotě 295 Kč může být ihned vaše, pokud do 19.04.2018 zadáte objednávku v hodnotě nad 800 Kč (kromě nákladů za doručení) a mezi vámi vybranými Mannami bude alespoň jedno mýdlo!

Pojďte a získejte mýdlenku jako dárek: naplňte svůj košík, klikněte sem a vyberte si božské mýdlové speciality!

Líbil se Vám článek? Sdílejte ho s Vašimi známými, aby si ho mohli přečíst i oni.

Připomínky

Pro přidání komentáře musíte být přihlášení!



Ceníme si Vaši věrnost!

Období slev v procentech skončilo, protože chceme, abyste jako člen Manna klubu získali nenapodobitelnou péči a ještě více výhod. Manna klub jsme vytvořili právě proto, aby byly nabídky, které jsou pro Vás připraveny, co nejpřehlednější.

Zjistěte více