Ušetřete na Černý Pátek Mannami!
ušetřete na Černý pátek mannami!

Ušetřete na Černý Pátek Mannami!



Určitě jste už slyšeli o Černém Pátku, neboli Black Friday, kdy na Vás v mnoha obchodech čekají jeden jediný den neskutečné nabídky, kdy můžete získat to, po čem jste už dlouho toužili a kdy můžete všechny vánoční dárky nakoupit během jednoho dne a navíc ještě i ušetřit.

Dnes bude velký den! Na Černý Pátek jsem pro Vás připravila úžasné Manna výběry: objednejte si nyní vzácné a speciální Manny s velkými slevami! Pospěšte si, protože nabídky Black Friday 2017 od Manny jsou platné pouze dnes do půlnoci!

Proč je tento pátek černý?

Tato tradice pochází ze Spojených států, kdy každý rok následující den po Dnu díkůvzdání začínají vánoční přípravy. V 60 letech dvacátého století obchodníci z Philadelphie začali své obchody otevírat dříve, aby zvládli nápor zákazníků, kteří se připravují na Vánoce, a aby tak snížili návaly lidí v obchodech.

Nazývat začátek vánočních nákupů Černým Pátkem však začal být na světě zvykem až mnohem později. Na původ tohoto pojmenování tradují dva příběhy. Podle prvního začali Černým Pátkem nazývat dopravní zácpy v ulicích Philadelphie způsobené návalem zákazníků a také rapidně zvýšený počet chodců. Druhé, méně známé vysvětlení je to, že obchodníci od ledna do listopadu nedokázali sklidit významné úspěchy, tedy „stáli na červené”, ale v pátek po americkém národním svátku, po Dnu díkůvzdání, se jejich tržby začaly zvyšovat, díky čemu se dostali do „černé zóny“.

Věděli jste, že mnoho lidí si na tento den bere dovolenou, aby mohli získat nejlepší nabídky? Vy si toto drastické řešení vybírat nemusíte!:) Můžete se na svátky připravit pohodlně a rychle, protože v nabídce Manny naleznete vhodná přírodní mýdla, sprchové gely, másla pro péči o tělo, zkrášlující oleje, voňavé tělové peelingy, krémové deodoranty a kouzelné, vánoční výběry od Manny v dárkovém balení vhodné pro všechny věkové kategorie!

Uděláte si někdy při hledání dárků radost nějakou drobností? Nenechávejte své oblíbené produkty u nás. Už Vám zůstává pouze několik hodin, abyste si zásoby na Vánoce udělali nyní!

Získejte speciální sady od Manny bez chemikálií dnes, 24.11.2017 s velkou slevou, například Mýdlo Vaše Manna 2016 může být Vaše pouze za 135 Kč! Víly v Manně usilovně pracují, abyste i tento rok mohli dostat pouze to nejlepší! :)

Líbil se Vám článek? Sdílejte ho s Vašimi známými, aby si ho mohli přečíst i oni.

Připomínky

Pro přidání komentáře musíte být přihlášení!



  • avatar
    • Štěpánka
    • 2017-11-29 16:37

    Tedy vy jste ale rychlí... I přes nápor black friday... V pátek objednáno, ve středu dodáno :D. Děkuji

    • Štěpánka
    • 2017-11-29 16:37
    • avatar
      • Andrea Vargová
      • 2018-03-16 12:31

      Děkuji

      • Andrea Vargová
      • 2018-03-16 12:31

Ceníme si Vaši věrnost!

Období slev v procentech skončilo, protože chceme, abyste jako člen Manna klubu získali nenapodobitelnou péči a ještě více výhod. Manna klub jsme vytvořili právě proto, aby byly nabídky, které jsou pro Vás připraveny, co nejpřehlednější.

Zjistěte více