Řešení od Manny na kožní problémy teenagerů
Řešení od manny na kožní problémy teenagerů

Řešení od Manny na kožní problémy teenagerů



Když jsem byla „náctiletá“ já, ještě jsme nepoznali tak velké množství přírodních surovin, které jsou už dnes součástí našich všedních dnů a kterými dokážeme úspěšně řešit nepříjemné příznaky změny pleti. Dnešní teenageři jsou dětmi Štěstěny, protože věda už v oblasti péče o pleť velmi pokročila a k dispozici máme velké množství přírodních kosmetických přípravků, kterými můžeme účinně zmírnit nepříjemné kožní příznaky dospívání.

Top 3+1 nepřítel


1. Akné, vyrážky, pupínky
Puberta je kromě jiného spojená i s hormonálními změnami. Hladina některých hormonů se zvýší, na co reaguje i pokožka. Akné, vyrážky a pupínky se objeví zejména na obličeji, čím znepříjemní každodenní život. Mohou se však objevit na kterékoliv jiné části těla, například na horní části hrudníku.
Tip od Manny: Umyjte si obličej s Čisticím mýdlem s kafrem na obličej nebo s Kafrovým mýdlem na obličej s aktivním uhlím, ráno a večer. Pokud máte potřebu, po čištění obličeje mýdlem si po ní přejděte arganovým zkrášlujícím olejem od Manny nebo Organickým ghanským bambuckým máslem. Na cílenou léčbu doporučuji čajovníkový esenciální olej, který si natřete pouze na zanícené nebo hnisavé vyrážky.

2. Lesklý obličej
Vlivem hormonálních změn může být Vaše pleť, která je stále mastnější obzvláště na čele, bradě a v okolí nosu, lesklejší s viditelnými, rozšířenými póry - už i za několik minut po umytí obličeje. Pokud by byla matná, čistá a zdravá, je dobré jednou nebo dvakrát týdně použít masku na obličej podle typu Vaší pleti.
Tip od Manny: Masky na obličej od Manny Vám v tomto mohou velmi účinně pomoci, protože se vyrábějí z kosmeticky čistého jílu, v plné míře bez chemikálií.

3. Nadměrné pocení
V době dospívání je velmi častým jevem, že se dlaně, chodidla, podpaží nebo pokožka hlavy začnou nadměrně potit. Může to být způsobeno stresem, úzkostí, nadměrnou činností nervového systému, ale na vině mohou být i hormonální změny.
Tip od Manny: Zkuste oddechovat, jak často jenom můžete. Vyhýbejte se silně kořeněným jídlům, nápojům s obsahem kofeinu a kouření, protože i ty zvyšují pocení. Používejte přírodní krémové deodoranty. U nás si můžete vybrat ze čtyř druhů deodorantů. Při sprchování používejte Neparfémované COCO mýdlo s mořskou solí, které funguje i jako jemný peeling.

4. Strie
Ano. Bohužel tvorba strií není noční můrou pouze pro těhotné ženy, ale týká se i teenagerů. Rychlý přírůstek na hmotnosti a tempo růstu, pleť často nedokáže následovat, a proto se na ní vytvoří malé trhlinky. U chlapců je to typické zejména na zádech, stehnech a zadní části těla, u děvčat zase na prsou, stehnech a také na zadní části těla.
Tip od Manny: Je velmi důležité, aby Vaše pleť zůstala pružná. K tomu je potřebné, abyste našli nejvhodnější péči na typ Vaší pokožky. Na postižených místech nebo všude tam, kde se po koupeli a sprchování zdá, že je pleť napjatá a svědí, místo různých tělových mlék používejte Manny bez chemikálií, organické ghanské bambucké máslo, Organický panenský kokosový olej, Organické kakaové máslo a v zimě Vám doporučuji pěnové krémy.

Líbil se Vám článek? Sdílejte ho s Vašimi známými, aby si ho mohli přečíst i oni.

Připomínky

Pro přidání komentáře musíte být přihlášení!



Ceníme si Vaši věrnost!

Období slev v procentech skončilo, protože chceme, abyste jako člen Manna klubu získali nenapodobitelnou péči a ještě více výhod. Manna klub jsme vytvořili právě proto, aby byly nabídky, které jsou pro Vás připraveny, co nejpřehlednější.

Zjistěte více