Chtěli byste ušetřit na nákladech za doručení?
chtěli byste ušetřit na nákladech za doručení?

Chtěli byste ušetřit na nákladech za doručení?



Dovolená, dárek k narozeninám a k svatbě… i Váš kalendář je už na léto plný? Připravila jsem pro Vás zajímavé překvapení!

Dobře si rozmyslete, co všechno bude Vaše pleť v létě potřebovat a bez obav si vyberte mezi Mannami bez chemikálií!

Vezměte si s sebou zážitek přírodní čistoty, sprchové gely od Manny jsme vyvinuli přesně na tuto příležitost! Čekají Vás zubní pasty bez fluoridu od Manny, 100 % přírodní Manna krémové deodoranty bez hliníkových solí, květinové vody s čistou rostlinnou vůní a univerzální rostlinná másla a oleje na ošetřování pokožky a vlasů!

A pokud byste chtěli své blízké překvapit milým dárkem, věnujte pozornost i Mannám v dárkovém balení a Dárkovému poukazu od Manny!

Nezapomeňte, tato nabídka je platná pouze do půlnoci 10. srpna 2017! Naplňte svůj košík Mannami, zadejte svou objednávku nad 540 Kč (do této sumy se nepočítají náklady za doručení) a jste mým hostem na náklady za doručení!

Líbil se Vám článek? Sdílejte ho s Vašimi známými, aby si ho mohli přečíst i oni.

Připomínky

Pro přidání komentáře musíte být přihlášení!



Ceníme si Vaši věrnost!

Období slev v procentech skončilo, protože chceme, abyste jako člen Manna klubu získali nenapodobitelnou péči a ještě více výhod. Manna klub jsme vytvořili právě proto, aby byly nabídky, které jsou pro Vás připraveny, co nejpřehlednější.

Zjistěte více