Proč je pro Vás dobré, pokud se koupete s Mannami s prestižním oceněním?
proč je pro vás dobré, pokud se koupete s mannami s prestižním oceněním?

Proč je pro Vás dobré, pokud se koupete s Mannami s prestižním oceněním?



Už jste se seznámili s rodinou mýdel COCO od Manny? Už jste je vyzkoušeli? Řeknu Vám, proč je dobré, abyste si vybrali právě tato mýdla!

Jak ten čas letí…! Od té doby, co kolekce mýdel COCO získala prestižní ocenění, přešlo pět let a ještě i dnes si přesně pamatuji, jaký to byl fantastický pocit, když jsme hrdě odcházeli na slavnostní přebírání ocenění do Parlamentu! Toto jedinečné vyznamenání je pro mě velkým mezníkem a významným přínosem.

Proč COCO?

Členové oceněné kolekce mýdel COCO se vyrábějí z kokosového oleje a i své jméno dostali po této úžasné surovině. Do sedmi mýdel s bohatou pěnou jsme přidali výhradně 100% přírodní, důkladně vybrané kvalitní suroviny. Dali jsme při tom pozor i na to, aby Vaše pleť každou jednu lahůdku v mýdle milovala a aby Vám všechna poskytovala pocit luxusního rozmazlování tak, aby přitom byla k Vaší pleti šetrné.

Jsem hrdá na to, že jsme to dosáhli společnými silami!

Prestižní ocenění je zárukou vysoce kvalitního zboží a služeb, které vyjadřuje uznání země a ztělesňuje certifikovanou kvalitu. K tomu, aby mohl nějaký produkt získat toto prestižní ocenění, musí splňovat přísné požadavky a musí projít několika koly hodnocení nezávislé odborné komise. Komise kromě jiného zkoumá, jak se produkt vyrábí, jestli jeho složení zodpovídá přísným předpisům, jak je produkt přátelský k přírodě, jestli je inovativní, jakou má konkurenceschopnost a jestli má skutečně své zasloužené místo mezi nejlepšími.

Toto prestižní ocenění bychom bez Vás nemohli získat a jsem Vám velmi vděčná, že i Vy jste členem Manna rodiny!

U příležitosti výročí bych se s Vámi chtěla podělit o svou radost, a proto jsem se rozhodla, že oceněná COCO mýdla na Vás budou do 14.09.2017 čekat s výjimečnými slevami, ať už si je objednáte v sadě Kolekce mýdel COCO s prestižním oceněním, nebo jednotlivě!

Můžete si vybrat kterékoliv, COCO mýdlo s mořskou solí, COCO mýdlo s čajovníkovým olejem, COCO mýdlo s bambuckým máslem, COCO levandulové mýdlo, COCO skořicové mýdlo, COCO mýdlo s ledovou čokoládou nebo COCO Čokoládové mýdlo. Všechna čekají pouze na to, aby Vás rozmazlovala!

Prestižní ocenění je nejenom uznáním, ale i zodpovědností!

Uznání, protože jsme z nezávislého externího zdroje dostali potvrzení o tom, že to, co děláme, děláme dobře.

Zodpovědnost, protože víme, že máme stanovený přísný standart, pod který nemůžeme klesnout.

V neposlední řadě toto ocenění v sobě skrývá i určitou podporu, protože nás povzbuzuje k ještě lepší a ještě intenzivnější práci a posouvá nás dopředu, abychom Vám přinesli ještě více lepších Mann!

Líbil se Vám článek? Sdílejte ho s Vašimi známými, aby si ho mohli přečíst i oni.

Připomínky

Pro přidání komentáře musíte být přihlášení!



Ceníme si Vaši věrnost!

Období slev v procentech skončilo, protože chceme, abyste jako člen Manna klubu získali nenapodobitelnou péči a ještě více výhod. Manna klub jsme vytvořili právě proto, aby byly nabídky, které jsou pro Vás připraveny, co nejpřehlednější.

Zjistěte více