Péče o krásu mužů a žen: Manna jako společný bod
péče o krásu mužů a žen: manna jako společný bod

Péče o krásu mužů a žen: Manna jako společný bod



Vaše zkušenosti mi vždy přináší velkou radost (nemluvě o tom, kolik skvělých nápadů jsem už takto dostala). Nejzajímavější jsou však komentáře, z kterých je jasné, že Manny nejsou populární pouze mezi ženami, ale oblíbené jsou i u mužů.

Stává se, že se některé z našich mýdel stane miláčkem celé rodiny, ale i to, že Manna sprchový gel zakoupený vysloveně pro manžela, láká i manželku - která si ho příště objedná i pro sebe.

Když vidím takové příběhy, zamyslím se: skutečně je tak velký rozdíl mezi péčí o krásu mužů a žen?

Existují nějaké společné body? Mohou muži i ženy bez obav používat stejné Manny?

Odpověď je samozřejmě ano, kvalitní, přírodní péči o pokožku si zaslouží obě dvě pohlaví stejně.

Mnozí žijí v omylu, podle kterého je mužům jedno, jaký sprchový gel nebo mýdlo používají, jenom aby to mělo „mužskou” vůni a hlavně ať vydrží dlouho. Někteří muži při výběru možná váhají, aby si pro sebe kosmetické přípravky vybírali uvědoměle a promyšleně.

Ale stereotyp, že „skutečný“ muž nemá zájem o krásu a péči o pokožku, je už dávno minulostí. Dnes už je zcela běžné, pokud se muž stará o svůj vzhled a čistotu.

Podle fanoušků Manny si muži stejně váží kvalitní (a podle možnosti přírodní, bez chemikálií) kosmetické přípravky tak jako ženy, navíc se může stát, že si nejdou sami za tím, co se vyplatí vyzkoušet, ale potřebují trochu povzbudit.

Kvůli tomu může být Manna milá pro obě dvě pohlaví:

  • Pocit hydratované, hedvábné pokožky je společnou touhou. Základem je, že zdravá a hydratovaná pokožka není jen výsadou žen, ale stejně si ji zaslouží i muži. Toho lze snadno dosáhnout pomocí jemných Mann, které pomáhají při každodenní péči o pokožku, jako jsou například přírodní mýdla.

  • Kožní problémy jsou často stejné. I muži mohou (a i mají) kožní problémy. A dnes už od nich nikdo neočekává, aby přetrpěli nepříjemnosti způsobené suchou, citlivou nebo mastnou pletí. Navíc se nepříjemnosti mužů a žen ani velmi neliší, vzpomeňme si na vyrážky. Každý může najít takovou Mannu, která může být vhodná na daný kožní problém.

  • Stejná vůně může být přitažlivá dvěma způsoby. Myslím tím, to, že příjemné vůně, ať už jsou pánské nebo dámské, pocházejí z přírody. Všimněte si Manna sprchový gel s vůní rozmarýnu a máty: kvůli jeho praktickému balení a svěží vůni bych mohla říci i to, že je „stvořen pro muže” – ale proč bych to dělala? Přesně tyto vlastnosti ho dělají ideálním i pro ženy.

  • Multifunkční Manny vyhrávají u mužů i u žen. Každý může mít rád a oceňovat multifunkční kosmetické přípravky, které slouží k několika účelům současně, například jsou vhodné na čištění pokožky i vlasů. Například naše COCO mýdlo s čajovníkovým olejem je zcela univerzální. Můžete ho použít na čištění obličeje, jako i na mytí nebo mytí vlasů - pravá multifunkční Manna.

Podělili jste se s vašim partnerem o některou svou Mannu? Napište nám o tom?

Líbil se Vám článek? Sdílejte ho s Vašimi známými, aby si ho mohli přečíst i oni.

Připomínky

Pro přidání komentáře musíte být přihlášení!



Ceníme si Vaši věrnost!

Období slev v procentech skončilo, protože chceme, abyste jako člen Manna klubu získali nenapodobitelnou péči a ještě více výhod. Manna klub jsme vytvořili právě proto, aby byly nabídky, které jsou pro Vás připraveny, co nejpřehlednější.

Zjistěte více