Očista jater na vysoké úrovni!
očista jater na vysoké úrovni!

Očista jater na vysoké úrovni!



Pokud nás sužují žaludeční problémy, tělo nám to okamžitě signalizuje, že?

Bohužel v případě jater to funguje jinak, protože je to orgán, který málokdy okamžitě signalizuje, že něco není v pořádku.


Co můžeme udělat, abychom tomu zabránili?

V první řadě je důležité správné stravování, správné množství vlákniny, zeleniny a ovoce. Během procesu trávení naše orgány zužitkují přijatou stravu, zároveň přebytečné a škodlivé látky vylučují prostřednictvím ledvin, jater a žluče.

Zajímá vás, kterých 7 potravin prokazatelně čistí játra?


Jedná se o následující:

  • Česnek: je plný složek obsahujících síru, které aktivují enzymy nacházející se v játrech. Ty jsou zodpovědné za správné fungování jater a následné vylučování toxických látek.
  • Cibule: je také velmi dobrá, protože díky obsahu selenu má detoxikační účinky.
  • Grapefruit: Velmi bohatý na přírodní vitamin C a antioxidanty, oba dva účinně čistí játra a dohromady dosahují ještě lepší výsledky. Urychlují procesy detoxikace a nastartují spalování tuků pomocí flavonoidu zvaného naringenin.
  • Zelený čaj: dobře známý díky svému detoxikačnímu a čisticímu účinku, bohatý na antioxidanty. Nejenom, že chrání játra, ale je také zodpovědný za jejich správné fungování.
  • Zelenina: Zelené listy, jako například špenát, hořčičná semínka, čekanka, ale i dýňové plody obsahují přísady, které očišťují od těžkých látek, které se nám dostávají do těla, čím usnadňují práci jater.
  • Kurkuma: nejenom, že nastartuje očistu, ale regeneruje i buňky v játrech.
  • Vlašské ořechy: díky obsahu aminokyselin a omega 3 mastných kyselin zásobují kyslíkem krev a usnadňují také očistu jater.

Pokud se nám játra očistí, zlepšuje se i naše trávení, které představuje základ zdraví. To způsobí nejenom změny v játrech, ale budeme mít i mnohem víc energie a zlepší se celkový pocit pohody.

Provádíte také očistu jater?

Líbil se Vám článek? Sdílejte ho s Vašimi známými, aby si ho mohli přečíst i oni.

Připomínky

Pro přidání komentáře musíte být přihlášení!



Ceníme si Vaši věrnost!

Období slev v procentech skončilo, protože chceme, abyste jako člen Manna klubu získali nenapodobitelnou péči a ještě více výhod. Manna klub jsme vytvořili právě proto, aby byly nabídky, které jsou pro Vás připraveny, co nejpřehlednější.

Zjistěte více