3+3 nejlepší afrodiziaka
3+3 nejlepší afrodiziaka

3+3 nejlepší afrodiziaka



Afrodiziaka jsou vždy vzrušující, protože zvyšují naše pocity a stimulují naše touhy. Podle lidových tradicí mají některé potraviny a rostliny příznivý vliv na náš milostný život. Ale které to jsou? Podívejme se na ty nejvzrušující! Dříve, než začneme, začněme slovem afrodiziakum. Jeho původ se váže ke jménu starořecké Afrodity, bohyni lásky a krásy, která podle mytologického příběhu uzřela světlo světa v perle, která vystoupila z moře. Symbolem se stalo i několik potravin na zvýšení touhy, jakými jsou například granátové jablko a mušle.

Granátové jablko

Už i samotná skladba ovoce připomíná plodnost:
červeno - růžová barva, šťavnatá semínka umístěná v symetrických kruzích. Granátové jablko se v nás doslova přemění na krev, je silným antioxidantem, chrání stěny cév a má vitalizující účinek. Je ideálním doplňkem dezertů u příležitosti romantické večeře.

Ginseng (ženšen)

Ginseng je léčivá rostlina, která má povzbuzující účinek. Stimuluje psychickou a fyzickou sílu, a proto není divu, že se už dvě stě tisíc let používá na zvýšení touhy a na posílení. Říká se mu i elixír života, posiluje imunitní systém a organismus stimuluje přirozeným způsobem. Je výborný i jako čaj, protože díky osvěžujícímu účinku podobně působí na celý organismus.

Petržel

Bereme ji jako běžnou zeleninu, přitom má však velmi silný účinek. Nadrobno nasekaná a nasypaná na jídlo nebo uvařená v polévce, je výborným stimulátorem, protože způsobuje rozšíření cév. Ale její stonky můžeme konzumovat i v čerstvém stavu, to je účinné hlavně u mužů.

Datle

Obsahují velké množství živin a značné množství ovocného cukru, díky čemu poskytnou unaveným milencům okamžitou energii.

Na náš milostný život však mají vliv nejenom zkonzumované potraviny, ale i vypité nápoje. Naše vztahy jsou ovlivněny čichem - vůněmi a často nás i podvědomě přitahují ti, kteří mají pro nás příjemnou vůni.

Růže

Už i na pohled se růže spojuje s touhou a láskou. Ve starověkých východních kulturách byla jednou z nejdůležitějších příslušenství svádění. Můžeme ji konzumovat ve formě čaje, ale usušené lupínky květů můžeme použít například i na ochucení dezertů. Omamnou vůni růží naleznete i v Manna Květinové vodě Růže, ale tímto afrodiziakem jsme okouzlili i pěnové krémy s růžovou vůní. Obklopte se vůní růží a vychutnávejte si příjemnou atmosféru, která z nich vyzařuje. Používáním Manny s vůní růží můžete vyzdvihnout své ženské vlastnosti a můžete tak být ještě víc okouzlující.

Ylang-ylang

Naše druhá svůdná vůně je ylang-ylang. Sladké, charakteristické aroma, mnozí ho nazývají i vůní lásky. Osvobozuje, navodí zamilovanou náladu, je neodolatelné. Zahalte se od hlavy až k patě do strhující vůně ylang-ylang a následující Manny zařaďte mezi svá esa pro lásku: na mytí rukou a ke koupeli používejte COCO ylang-ylang tekuté mýdlo, k dlouhé pěnové koupeli Uklidňující kouli do koupele, k péči o své ruce a tělo zase Vulkanicky filtrované bambucké máslo s pomerančem a ylang-ylang a také Pěnový krém s bambuckým máslem s citronovou trávou a ylang-ylang.

Líbil se Vám článek? Sdílejte ho s Vašimi známými, aby si ho mohli přečíst i oni.

Připomínky

Pro přidání komentáře musíte být přihlášení!



Ceníme si Vaši věrnost!

Období slev v procentech skončilo, protože chceme, abyste jako člen Manna klubu získali nenapodobitelnou péči a ještě více výhod. Manna klub jsme vytvořili právě proto, aby byly nabídky, které jsou pro Vás připraveny, co nejpřehlednější.

Zjistěte více