Manna-mánie
manna-mánie

Manna-mánie



Víte, co znamená slovo „manna”? Prověřila jsem si to a prozradím vám, co všechno se ukrývá za těmito pěti písmeny.

Význam slova „manna” je přesně tak rozmanitý, jako naše Manny

Výjimečné štěstí, dosažené výsledky a podle jednoho popisu něco skutečně dobrého.

Toto slovo se zmiňuje i jako nebeské požehnání, pokrm z nebe. Toto je význam, který zná většina z nás. Nečekaný zázrak, který spadl z nebe, aby nasytil hladovějící.

Mannou se nazývají i semena jedné rostliny podobné třtině.

Dalším významem je látka podobná vosku, která vytéká z větví, listů nebo kůry určitých rostlin.

Může to být i určitý druh jedlého lišejníku, který v mnoha případech slouží i jako lék.

Má mnoho významů, ale co jsem si hned všimla, každý z nich znamená něco skutečně dobrého.

Moje Manna

Co pro mě znamená Manna? V podstatě skoro všechno. Zálibu, řešení, náruživost, poslání, pomoc. A znamená i mě samotnou, moji rodinu a také vás, protože ne náhodou čtete tyto řádky i vy na stránce mannamydlo.cz.

Já jsem ji stvořila, ale Manna neustále tvoří i mě. Proměnila mě na Mýdlovou vílu, která se prostřednictvím svých Mann pokouší vrátit to, co kdysi patřilo každému: přírodní, zdravé a spolehlivé.

Naše Manna se zrodila v roce 2004

Když jsem poprvé koupala svého malého syna mým prvním Levandulovým a COCO čokoládovým mýdlem a ani jsem netušila, že se tím změní celý náš život. V té době bylo řešení "pouze" našeho velkého problému to, co od roku 2010 již oficiálně pod značkou Manna pomáhá nám i vám.

I když už od té doby máme mnoho dalších Mann, jedna věc se nezměnila a nikdy se ani nezmění: my, stejně jako na začátku, i nyní vkládáme prací našich rukou do každé z nich svá srdce a duši, abyste vždy měli ten zvláštní pocit Manny, když rozbalíte své balíčky a začnete je používat.

A pro vás co znamená Manna? Podle toho, kolik vás je s námi už od začátku, tuším, že podobně jako u mě, i u vás mají Manny speciální místo v srdci. A za to jsem vám nesmírně vděčná!

V dnešním uspěchaném, rychlém světě je návrat k přírodnímu, pomalejšímu velkou výzvou. Podle mého názoru je to jediný způsob, pokud chceme zůstat zdraví.

Významem naší Manny je výroba bez chemických látek, přírodní, s množstvím znalostí a zkušeností, šetrná k životnímu prostředí.

Říká se, že jste to, co jíte. Je to pravda. Ale vy jste také tím, co používáte na svou pokožku. A to je to, co my, příznivci Manny skutečně doslova cítíme na pokožce.

Manna dnes

Náš malý tým udělá všechno pro to, aby se i naše starší, dobře osvědčené Manny jednou za čas vylepšili. Proto naše mýdla dostala nové, oku lahodící balení, které potěší i srdce.

Manna pro nás, kromě zdraví a přirozenosti, znamená i praktičnost. Proto jsme pro vás vytvořili sprchové gely, které se dají pohodlně otevřít a zavřít jediným pohybem ruky.

Vylepšení a nové modely jsou velmi důležité, ale i to, že jsme zachovali co je dobré a dokonalé tak, jak to bylo vytvořeno. Co však zůstane stále stejným je to, že náš malý tým neustále chrání a dohlíží na Manny, abyste mohli dostat produkty vždy stejně kvalitní a se stejným účinkem. Aby Manna znamenala jak pro nás, tak pro vás pokaždé to stejné svou spolehlivostí, kvalitou a čistotou.

Nabízíme a přejeme vám Mannastické zážitky!

Líbil se Vám článek? Sdílejte ho s Vašimi známými, aby si ho mohli přečíst i oni.

Připomínky

Pro přidání komentáře musíte být přihlášení!



Ceníme si Vaši věrnost!

Období slev v procentech skončilo, protože chceme, abyste jako člen Manna klubu získali nenapodobitelnou péči a ještě více výhod. Manna klub jsme vytvořili právě proto, aby byly nabídky, které jsou pro Vás připraveny, co nejpřehlednější.

Zjistěte více