Jedničky v oblasti péče o pleť
jedničky v oblasti péče o pleť

Jedničky v oblasti péče o pleť



Mnozí znovu stále častěji k ošetřování pleti používají dobře osvědčená tuhá mýdla. Mají mnoho výhod: kromě toho, že obličej výborně čistí, jejich použití je jednoduché, snadno se přepravují a jejich používáním nevzniká umělohmotný odpad, protože se mohou zabalit do papíru.

 

V Manně můžete počítat i s dalšími výhodami: každá Manna je veganská a bez testů na zvířatech. Při jejich výrobě nepoužíváme palmový olej a každé naše mýdlo na čištění obličeje získalo prestižní ocenění Cosmos Natural. Kolik dobrých vlastností, že? ?

 

Důležité je, abyste si vybrali mýdlo podle typu své pleti. V Manně najdete vhodné mýdlo na všechny typy pokožky. Pokud si ohledně typu své pleti nejste zcela jistí, vyplňte online test typu pokožky na naší internetové stránce nebo se s důvěrou obraťte na naše Víly!

 

Mýdla na čištění obličeje na mastnou pleť

Mnohé trápí mastná pokožka. V tomto případě je důležité zjistit příčinu (příčiny) a změnit je, ale hodně mohou pomoci i vhodně zvolené kosmetické přípravky. Velké množství fanoušků Manny přísahá na Eben - čisticí mýdlo na obličej s aktivním uhlím. Tento obdiv není náhodný: už i jeho vzhled je jedinečný. Za svou ebenově černou barvu vděčí aktivnímu uhlí, o kterém jste už určitě slyšeli, protože se používá k mnoha účelům, mimo jiné v medicíně, ale díky jeho čisticímu účinku stále častěji i v kosmetických přípravcích. Protože si chceme být jisti jeho blahodárnými účinky, poslali jsme ho na laboratorní testy - s vynikajícími výsledky: pokožku prokazatelně zmatňuje a všeobecně zlepšuje vzhled aknózní pleti.

 

Další oblíbenou Mannou je Čisticí mýdlo na obličej s kafrem. Toto sněhobílé mýdlo má díky kafrovému esenciálnímu oleji svěží, čerstvou vůni. Jeho druhou hlavní složkou je bílý jíl bohatý na minerální látky. Laboratorní testy také potvrdily, že pokožku zmatňuje, přičemž viditelně zmírňuje množství vyrážek a akné.

 

Zamysleli jsme se a hlavní složky dvou výše uvedených mýdel jsme vložili do jednoho mýdla a tak se zrodilo Kafrové mýdlo na obličej s aktivním uhlím. Kromě aktivního uhlí obsahuje kafrový esenciální olej, a proto je nejenom záhadně černé, ale navíc má také svěží vůni - skutečná specialita!

 

Pokud toužíte po voňavém přípravku na čištění pleti, ale nemáte rádi vůni kafru, potom je skvělou volbou Eben čisticí mýdlo na obličej s levandulovým esenciálním olejem. Toto mýdlo v sobě ukrývá krásu a úžasné účinky mýdla Eben, přičemž zároveň rozmazluje květinovou, levandulovou vůní.

 

Náš tip na suchou pokožku

Pokud máte suchou, citlivou pokožku, potom vám doporučujeme jedno elegantní mýdlo: Čisticí mýdlo na obličej - White satin, které své jméno dostalo kvůli své barvě slonové kosti. Kromě rostlinných olejů a másel obsahuje bílý jíl, je však bez esenciálních olejů, díky čemu čistí váš obličej šetrně a jemně.

 

Co si vybrat na smíšenou pokožku?

Ošetřování smíšené pokožky vyžaduje speciální péči, protože část obličeje - typicky T-zóna, tedy čelo, nos, brada - je mastná, zatímco ostatní části, většinou tváře, jsou suché. V případě smíšené pokožky mohou přijít v úvahu mýdla na mastnou, ale i na suchou pokožku - je dobré zjistit zkoušením, které je pro vás osobně nejlepší, protože pokožka každého z nás je jedinečná, stejně tak jako my. Mýdla lze obměňovat nebo si můžete různé části své tváře mýt různými mýdly. Pokud se vám osvědčí mýdla určená na mastnou pokožku, potom doporučuji, abyste suché části po vyčištění obličeje vždy natřeli Bambuckým máslem. Nejlepší je, pokud máslo vmasírujete do ještě vlhké pokožky.

 

Nezapomněli jsme ani na muže...

Také oni si mohou mezi Mannami najít přípravky podle svého vkusu! Mohou vyzkoušet kterékoliv výše uvedené, ale máme i jedno mýdlo vyvinuté speciálně na holení: Cedrové mýdlo na holení - nejenom pro muže. I toto mýdlo výborně pění. Neočekávejte však bohatou pěnu podobnou klasickým pěnám na holení, které dostanete v drogerii - na oplátku se však vaše pokožka setká s šetrným mýdlem bez přidaných syntetických látek. Jeho vůně je okouzlující: obdaruje vás svěžestí cedrového a eukalyptového esenciálního oleje. Můžete ho použít nejenom na obličej, ale i na tělo, a samozřejmě nejenom muži, může být prvotřídní volbou pro ženy, které mají rády svěží, trpkou vůni.

 

Věřím, že jsem vám tímto malým shrnutím pomohla při výběru přípravku na čištění obličeje. Pokud máte nějaké dotazy, vyhledejte naše Víly, svými radami vám srdečně pomohou! ?



Líbil se Vám článek? Sdílejte ho s Vašimi známými, aby si ho mohli přečíst i oni.

Připomínky

Pro přidání komentáře musíte být přihlášení!



Ceníme si Vaši věrnost!

Období slev v procentech skončilo, protože chceme, abyste jako člen Manna klubu získali nenapodobitelnou péči a ještě více výhod. Manna klub jsme vytvořili právě proto, aby byly nabídky, které jsou pro Vás připraveny, co nejpřehlednější.

Zjistěte více