Jaké máte plány na víkend? Najdete si čas na detoxikační koupel?
jaké máte plány na víkend? najdete si čas na detoxikační koupel?

Jaké máte plány na víkend? Najdete si čas na detoxikační koupel?



Kromě vnitřní jarní očisty si zaslouží důkladnější pročištění, které přes póry “vytáhne” nahromaděné toxiny i z hlubších vrstev pokožky i vaše pleť.

Spojte příjemné s užitečným: zamkněte se v koupelně, zapalte si vonnou svíčku, vyberte si svůj oblíbený esenciální olej a relaxujte.

Jste připraveni ponořit se?

  1. Rozmazlující mléčná koupel
Připravte si v (2dl) poháru bylinkový odvar, např. z heřmánku nebo levandule. Než se bylinky vylouhují, smíchejte dva šálky plnotučného sušeného mléka se stejným množstvím kukuřičného škrobu. Odvar přefiltrujte a s touto směsí promíchejte. Můžete přidat i několik kapek esenciálního oleje, který před tím rozmíchejte v polévkové lžíci mléka.
  1. Zázvorová koupel
Budete potřebovat: ¼ šálku čerstvě nastrouhaného zázvoru nebo 2 polévkové lžíce zázvorového prášku. Pokud použijete strouhaný zázvor, dejte jeho kousky do menšího sáčku (vyberte si snadno propustný) a vložte ho do vody. Prášek můžete rozpustit přímo ve vodě. Pokud si přejete voňavou koupel, esenciální olej rozmíchejte v malém množství mléka.
  1. Detoxikační a alkalizující turbo koupel
Tato koupel je účinná i při různých kožních problémech, doporučuje se aplikovat 1-2 krát týdně. Je účinnou metodou i v případě, pokud chcete svůj organismus pouze alkalizovat.

Budete potřebovat: hořkou sůl a soda bikarbonu (dostanete v lékárně).
Ke dvěma šálkům soda bikarbony přidejte šálek hořké soli.

Tato koupel zanechá vaši pokožku neuvěřitelně hedvábnou a sametovou. Pro rozmazlování navíc ke koupeli přidejte za studena lisovaný olej, jakékoliv přírodní máslo nebo esenciální olej způsobem, který je uveden výše.

Který z nich vyzkoušíte?



Líbil se Vám článek? Sdílejte ho s Vašimi známými, aby si ho mohli přečíst i oni.

Připomínky

Pro přidání komentáře musíte být přihlášení!



Ceníme si Vaši věrnost!

Období slev v procentech skončilo, protože chceme, abyste jako člen Manna klubu získali nenapodobitelnou péči a ještě více výhod. Manna klub jsme vytvořili právě proto, aby byly nabídky, které jsou pro Vás připraveny, co nejpřehlednější.

Zjistěte více