Jak si vybělit zuby domácím způsobem?
jak si vybělit zuby domácím způsobem?

Jak si vybělit zuby domácím způsobem?



Pokud jsou vaše zuby žluté, nechcete drastické stomatologické bělení, ale raději důvěřujete přírodním, šetrným metodám, potom byly následující domácí praktiky objeveny právě pro vás!

Každý touží mít bílé zuby, protože pěkný chrup, kromě toho, že je znakem upravenosti, hodně zlepší i náš vzhled a náš obličej se díky němu doslova rozzáří a vypadáme mnohem vznešeněji. Sněhobílé zuby byly vždy symbolem zdraví a krásy. Pokud hovoříme o sněhobílých zubech, potom nemyslete na nepřirozený, oslnivě zářivý úsměv amerických celebrit, ale na přirozeně bílé zuby. Měli byste vědět, že každý má svou základní barvu zubů, kterou je možné přirozenými metodami vybělit o několik odstínů.

Vsaďte na sílu přírody, aby mohly vaše zuby zazářit v nejkrásnější barvě! Následujícími praktikami si můžete bílé zuby vykouzlit šetrně a bezpečně:

Soda bikarbona

Šťávu z poloviny citronu smíchejte s jednou polévkovou lžící sody bikarbony a zuby si umyjte touto hmotou. Opakujte 1-2 krát týdně, dokud nedosáhnete požadovanou bělost. Citronová šťáva má antibakteriální účinek a odstraní nepříjemné pachy, soda bikarbona zase odstraní nečistoty ze zubní skloviny a má bělící účinek. Ale pozor: tuto metodu neaplikujte příliš často a jeho neustálému používání se vyhýbejte, protože může zničit zubní sklovinu.

Jahody

Určitě jste už slyšeli, že jahody jsou úžasným čističem zubů. Ne náhodou. Obsah kyseliny jablečné pomůže rozpustit povrchové nečistoty a jejich drobná zrnka mají zase mírný třecí účinek. Potřete si zuby 3-4 roztlačenými jahodami, účinek budete vidět okamžitě. Nejlepší je, pokud použijete ještě nezralé jahody, protože mají vyšší obsah kyseliny jablečné! Doporučuji, abyste si po opláchnutí jahodové hmoty neumývali zuby ihned, protože musíte mít trochu času, aby si sliny mohli napravit hladinu PH, aby se nepoškodila zubní sklovina.

Soda

Drobná zrnka práškové sody odstraní z horní vrstvy zubů velmi tenkou vrstvu, díky čemu bude vidět jejich pravou, přirozenou barvu. Nachází se v mnoha zubních pastách a pro domácí použití nemusíte udělat nic jiného, než si s ní natřít zuby, nechat působit dvacet minut, a potom opláchnout.

Nejlepší samozřejmě je, pokud kromě těchto metod použijete i ústní vodu, čím pro dokonale čisté, sněhobílé zuby uděláte velmi mnoho. Ústní voda pomáhá mezi dvěma čištěními zubů zachovat ústní hygienu a snižuje množství usazenin. Ústní vodu si můžete udělat i doma, a to velmi snadno.

Pro mátovo - rozmarýnovou ústní vodu zalijte půllitrem vroucí vody dvě kávové lžičky rozmarýnu a stejné množství máty. Směs nechte louhovat čtvrt hodiny a počkejte, až vychladne. Potom přidejte kávovou lžičku myrhové tinktury, směs nalijte do lahvičky a před použitím vždy důkladně potřeste. Máta osvěžuje a dezinfikuje a rozmarýn odstraňuje nepříjemné pachy.

Je velmi důležité, abyste byli s domácími praktikami na bělení zubů opatrní, kyseliny na své zuby nikdy nepoužívejte delší dobu, protože tím poškodíte a zničíte zubní sklovinu.

Na závěr bych nechala svého favorita, černou zubní pastu od Manny, která je skutečnou specialitou plnou přírodních složek přátelských k zubům. Aktivní uhlí dodává zubní pastě nádhernou černou barvu. Čištění zubů je s ní skutečným zážitkem. Vyzkoušejte ji, výsledek hovoří sám za sebe!

Líbil se Vám článek? Sdílejte ho s Vašimi známými, aby si ho mohli přečíst i oni.

Připomínky

Pro přidání komentáře musíte být přihlášení!



Ceníme si Vaši věrnost!

Období slev v procentech skončilo, protože chceme, abyste jako člen Manna klubu získali nenapodobitelnou péči a ještě více výhod. Manna klub jsme vytvořili právě proto, aby byly nabídky, které jsou pro Vás připraveny, co nejpřehlednější.

Zjistěte více