Do které Manny byste se dokázali zamilovat na první pohled?
do které manny byste se dokázali zamilovat na první pohled?

Do které Manny byste se dokázali zamilovat na první pohled?



Dnes je den svatého Valentýna! Pokud máte partnera, určitě jste na tento den čekali a připravovali se na něj, aby byl skutečně dokonalý. A pokud zrovna partnera nemáte a vaše srdce je volné, nezoufejte, protože láska si vás jistě brzy najde, jenom mějte jednoduše otevřené oči!

Motýli v břiše

Když na ničem jiném nezáleží, jenom být se svou Láskou. Pokud ve vaší mysli a srdci není nic jiného, než vaše Láska. První setkání, první dotyk, první polibek. S milovaným člověkem, který je výjimečný, jehož jméno když slyšíte, tak cítíte motýly v břiše. Na světě není krásnějšího a lepšího pocitu!

Každý den je svátkem, který můžete strávit spolu. Ale jsou dny ještě výjimečnější, kdy se budete moci skutečně soustředit na sebe a svůj vztah. Těmi jsou měsíční nebo roční výročí a takovým dnem je i den svatého Valentýna.

Ale být zamilovaní nemusíme být pouze do osoby s velkým O

Jak blízko může být srdci vše, co je krásné a výjimečné, že? Stejně jsem na tom i já s našimi Mannami. Protože kromě jejich vnitřního obsahu je důležité i to, v jakém ošacení se k vám dostanou.

S jejich pomocí se můžete perfektně připravit na váš zamilovaný program na Valentýna. Prozradím vám,že i do dnešního dne jsou mojí srdeční záležitostí. Vnímám jejich účinky svýma očima, nosem i přes pokožku. Je snadné se do nich zamilovat, že? Do které Manny jste se zamilovali na první pohled? Není snadné si vybrat, že?

Ani pro mě. Ale při mém rituálu na Valentýna poprosím o pomoc své aktuální Manna - lásky.

Nejdříve si pročistím svou pokožku pomocí Manna Lufového tělového peelingu božské vůně.
Potom použiji úžasnou Sadu péče pro suché a normální vlasy, díky které budou moje vlasy lesklé a andělsky měkké. Kromě toho podmanivá lotosová vůně sady zamává všemi smysly v pravou chvíli.
Následně se ponořím do rozmazlující pěny plné pikantních hřebíčků, sladkých neroli a čerstvého čajovníkového oleje, pomocí Manna koule do koupele hřebíček-neroli.
Po koupeli si dopřeju další rozmazlování Manna Luxusním elixírem na obličej, protože dnes musím být nejkrásnější ze všech!

Doufám, že dostanu jednu červenou růži! Abych to přivolala, vzala jsem z poličky královnu pěnových krémů, Mannu s bambuckým máslem a vůní růží. Miluji její oslnivou vůni a svou hedvábnou pokožku.

Samozřejmě, vybrala jsem si Balzám na rty Barevný polibek - v praktické tubě, jistě chápete proč. ?

Celkovou přípravu dokončím opojnou vůní Manna Květinové vody Růže.

Které jsou vaše Manna- lásky?

Co se vám líbí? Co vás skutečně chytilo na našich Mannách? Jejich barva, vůně nebo výsledek, který s nimi dosáhnete?

Chcete se sami rozhodnout nebo nám důvěřujete a užijete si raději vibrující vzrušení při rozbalování našich předem připravených balíčků (sad)?

Tento pocit, jako i všechno, co je krásné a dobré, můžete sdílet se svou Láskou a prostřednictvím vás může profitovat z rozmazlování a péče, kterou poskytuje přírodní Manna. Sada přírodní péče o pokožku mužů může být skvělým valentýnským dárkem pro něho, kterou můžete doplnit třeba i pěknou štětkou na holení.

A jako manželka, která dodnes miluje svého manžela, se chci s vámi podělit o tajemství dlouhého a šťastného manželství: milujte ho každý den, stejně jako při prvním polibku! I když máte někdy mezi sebou problémy, nikdy nezapomeňte na vzájemný respekt, milovat se navzájem a společně dokážete všechno. Protože je to zázrak, že jste se našli, že jste se navzájem vybrali a že vaše city jsou vzájemné!

Šťastného Valentýna!

Líbil se Vám článek? Sdílejte ho s Vašimi známými, aby si ho mohli přečíst i oni.

Připomínky

Pro přidání komentáře musíte být přihlášení!



Ceníme si Vaši věrnost!

Období slev v procentech skončilo, protože chceme, abyste jako člen Manna klubu získali nenapodobitelnou péči a ještě více výhod. Manna klub jsme vytvořili právě proto, aby byly nabídky, které jsou pro Vás připraveny, co nejpřehlednější.

Zjistěte více